2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

موتور ایمنی و امنیت بسیار کمی داره

اگر هزینه خرید ماشین دارید قطعا ماشین

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
باید طلایی که خودم کار کردم بفروشم برا خودم بگیرم

طلا برای همین مواقع هست دیگه عزیزم

رانندگی برای شخص من خودش یک تفریح و تراپی هست

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
طلا برای همین مواقع هست دیگه عزیزم رانندگی برای شخص من خودش یک تفریح و تراپی هست

همون هی میگه تو که دیگه کار نمیکنی بیمه و بنزین بدی

میخای چیکار بخری با اسنپ برو

ولی من ادم ماشین همسرم رو گرفتن و بیرون رفتن نیستم ب جایی بزنم چیزی بشه بخاد غر بزنه

از طرفی میگم خب برا خودم بگیرم دوس دارمااا تجربه کنم باز میگم خب تو کجا میخای بری مگه سر کار میری ماشین لازم داشته باشی الکی بندازی پایین.

همون هی میگه تو که دیگه کار نمیکنی بیمه و بنزین بدی میخای چیکار بخری با اسنپ برو ولی من ادم ماشین ه ...

عزیزم

اگر با این تفکرات پیش بریم و بگیم هزینه کردن الکیه

یک روز میگیم چرا لباس بخریم

چرا باشگاه بریم

چرا رستوران بریم

چرا خونه فامیل بریم

و هزار چرا

که زیستن را بی معنا میکنه

عزیزم اگر با این تفکرات پیش بریم و بگیم هزینه کردن الکیه یک روز میگیم چرا لباس بخریم چرا باشگاه بریم ...

فکر کن ماشینش تو پارکینگ تا ظهر ولی دوس ندارم ببرم بیرون

بهتره که باز اموزی برم برا خودم یدونه بخرم دستم یکی دوسال راه افتاد تهش میفروشم میام رو ماشین شوهرم.

الان بخام بمونم ب هوای اون هیچی نمیشه

یکم میگم زن خونه دار ماشین جدا لازم داره ؟

فکر کن ماشینش تو پارکینگ تا ظهر ولی دوس ندارم ببرم بیرون بهتره که باز اموزی برم برا خودم یدونه بخرم ...

خانم های خانه دار وقت آزاد تری دارند

بیشتر میتونند تفریح داشته باشند و این طرف و اون طرف برند

خودت را محدود نکن

خانم های خانه دار وقت آزاد تری دارند بیشتر میتونند تفریح داشته باشند و این طرف و اون طرف برند خودت ر ...

شوهرم ترمز دستی منو میکشه بهش میگم دست اندازی تو همیشه یه نه بیار.