2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان برا پارتنر خوب ادم خودشم باید خوب باشه ( از لحاظ مالی و سطح اجتماعی میگم) برو تو اجتماع باش پیدا کن

تاپیک مال دوستم بوده الان من بی کاربری موندم همش ترکید دیگه دوستم استفاده نمیکرد داد ب من🤦♀️🎀نی نی یار انقد منو نترکون

من دوستامو میبردم کافه های بالاشهر

رستورانای بالاشهر

میگفتم خودتون و شانستون

🧸از اون عروسک بچگی هات که همیشه ترس گم شدنش رو داشتی چه خبر؟📰از اون روزنامه دیواری دوران مدرسه که به خاطرش با دوستت دعوات شد چه خبر؟ 📝از اون امتحان ریاضی که شب قبلش از استرسش خوابت نمیبرد و دستات میلرزید چه خبر؟ 🧪از اون نمره امتحان علوم که به خاطرش گریه کردی چه خبر؟👐 از خودت چه خبر؟ اونا همه تموم شدن و خاطراتشون هم تا وقتی این متنو نخوندی یادت نیومد.بیشتر حواست به خودت باشه❤️ خیلی دلم میخواست همیشه بگم به قول فلان استادمون که فلان حرفو میزد،ولی متاسفانه چنان حافظه ضعیفی دارم که نه حرفشون یادم میاد نه فامیلیشون. حرفای قشنگی میزدن،خودتون پند بگیرید🤣🤣

اگه دانشگاه میری از هم دانشگاهی ها

اگه سرکار میری به اطرافیانت بیشتر دقت کن شاید کیس مناسبی وجود داشته باشه

از مکان های فرهنگی شهرتون مثل نمایشگاه نقاشی

از طریق معرفی مثلا از دوستات کسی متاهل باشه معمولا دوستا و فامیلای خوب مجرد شوهرش و میشناسه

از بعضی برنامه های دوست یابی

اگه مذهبی هستی از مسجد و مراسمات مذهبی که مامانا دنبال دختر میگردن برای پسرشون