2777
2789
عنوان

دلمم گرفتهههه😭

52 بازدید | 8 پست

گاهی وقتا دلم واسه رفیق قدیمیم که دیگه باهاش در ارتباط نیسم تنگ میشههه

الان رفیقای جدید دارم ولییی اون ی منبعی بود که فرق داشت با همهه

امن بود؛بیشتر اخلاقام از اخلاقای اونهمه

دلم واسش یذره س:) ولیی به این نتیجه رسیدم که باهم نباشیم بهتره

نمیدونم با این دلتنگیه چیکار کنم

این روزا خیلییی دوس دارم ک احتیاج دارم باهاش بحرفم و بگم زندگی اذیتم میکنه🥲❤️

حیفففف:) قدر رفیقاییی که صرفا شما رفیقشون نیستین و اونا هم رفیقتونن رو بدونین🙂💔

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚♀️🫂🪽🤍

خب بهش پیام بده

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

غرورم نمیذاره..

برای دوست و رفیق غرور معنی ای نداره

البته اگر رفیق خوبی بوده که میگی بوده

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

از وقتی رفیقی که اول ابتدایی تا دانشگاهم با هم بودیم رفت مخ نامزدم رو بزنه تا بره با اون،فهمیدم هیچ رفاقتی وجود نداره .نه به عمقشه نه به سال.

🧸از اون عروسک بچگی هات که همیشه ترس گم شدنش رو داشتی چه خبر؟📰از اون روزنامه دیواری دوران مدرسه که به خاطرش با دوستت دعوات شد چه خبر؟ 📝از اون امتحان ریاضی که شب قبلش از استرسش خوابت نمیبرد و دستات میلرزید چه خبر؟ 🧪از اون نمره امتحان علوم که به خاطرش گریه کردی چه خبر؟👐 از خودت چه خبر؟ اونا همه تموم شدن و خاطراتشون هم تا وقتی این متنو نخوندی یادت نیومد.بیشتر حواست به خودت باشه❤️ خیلی دلم میخواست همیشه بگم به قول فلان استادمون که فلان حرفو میزد،ولی متاسفانه چنان حافظه ضعیفی دارم که نه حرفشون یادم میاد نه فامیلیشون. حرفای قشنگی میزدن،خودتون پند بگیرید🤣🤣

برای دوست و رفیق غرور معنی ای ندارهالبته اگر رفیق خوبی بوده که میگی بوده

ببین ارهه رفیق خوبی بود ولیی خب یسری بدی هام داشت:)

من سر خانواده ها ازش فاصله گرفتم

چوون خییلی اذیت میشدم

خودش یکی دوبار زنگ زد جواب ندادم

دیگ بعدش نه زنگ زد نه پیام هیچی..

آخرین بارم میخواستم برم خونشون مامانش گفت حمومه🫤شاید نمیخاد دیگه

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚♀️🫂🪽🤍

ببین ارهه رفیق خوبی بود ولیی خب یسری بدی هام داشت:)من سر خانواده ها ازش فاصله گرفتم چوون خییلی اذیت ...

وقتی بهت زنگ زده یعنی مهم بودی براش

بنظرم پیام بده دیگه دیدی مهم نیست ولش کن

از وقتی رفیقی که اول ابتدایی تا دانشگاهم با هم بودیم رفت مخ نامزدم رو بزنه تا بره با اون،فهمیدم هیچ ...

میدونم چی میگی ..

ولیی خییل دوسش داشتم اینو

کلا خیانت کارم نیست مثل خودم

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚♀️🫂🪽🤍

وقتی بهت زنگ زده یعنی مهم بودی براشبنظرم پیام بده دیگه دیدی مهم نیست ولش کن

دیدی بعضی روزا روز آدم نیست؟

امروز دقیقا همین بود برام

هر کاری کردم نه اومده

میترسمم پیام بدم برینم بیشتر

اگه بدم فردا(که تا اون موقع احتمالا این حسا بره)🙂😂

بعد بگهه چراا فاصله گرفتی و این حرفا چی بگم؟

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚♀️🫂🪽🤍