2821
2789

ویوا انم فقط بازی کلش به بدبختی میگیره زیر ی دیقیه قطع میشه

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد💜                                                                                اللهم عجل الویک الفرج 🤲       محمد جواد💙          علی اصغر 💚

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اگ کسی برا بازی کلش داره که خوب اونو میگیره لطفا معرفی کنه

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد💜                                                                                اللهم عجل الویک الفرج 🤲       محمد جواد💙          علی اصغر 💚

ویوا یه ساعتایی با همراه اول وصل میشه

کدوم ساعت ها بیشتر وصله

پ روکشی میخوام واسه تل

مظلوم ترین آدما اونایی هستن که عصبانیتشونو نشون میدن داد میزنن عصبی میشن فحش میدن اما هیچی تو دلشون نیست و همه فکر میکنن اینا دیوونهان اینا دل ندارن اینا مغز ندارن و هرجور دوست داشته باشن باهاشون رفتار میشه... میشه برای نیتی که تو دلمه صلوات بفرستی ان شاء الله هزار برابرش خوبی برای خودت باشه. 🤍 پاینده باد ايران🇮🇷 1405/2/4 این روزا اصلا حالم خوب نیست کلافم حس تنهایی میکنم انتظار میکشم و..1404/2/8 حس تاریکی مطلق زندگیم رو گرفته... حس پوچی حس نابودی حس کافی نبودن.. این من دختر قوی نبودم چه بر سر من شد که اینگونه شدم؟1404/2/10 دیروز تولد امام رضا بود امام رضا جانم به جان جوادت قسمت دادم منو میشه به حاجتم برسونی سال بعد بیایم حرم نذرمو بدم 😭.....

وایی شماهم مشکل وصل کلش دارین پسرمنکه امروزگریش دراومده بودوصل نمیشد.

اره خیلی همین ی بازی بود اونم از ماگرفتن

صبح وصل میشه دو سه بعد از ظهر هم خوبه بعد قطع میشه

اصلا نمیگیره چند ثانیه بیشتر نمیتونم تو بازی باشم

با همراه اول امتحان میکنین ؟

اره

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 10 ساعت پیش
2791
2779
2792