2777
2789
عنوان

بریدن خال

30 بازدید | 4 پست

سلام بچه ها من رفتم حموم با ژیلت خالمو بریدم یه تیکه ازش کنده شد زدم رفت خونم اومد نفهمیدم میترسم حالا چیزی میشه هی خوندم میگن سرطان زاست 🙄تغییر شکل خاصی نداشته ولی میگن باید برداری حالا چیکار. کنم

من شوهرم رفته بود آرایشگاه ..یه کمش و بریده بودن،اونم آرایشگاه که هزار نفر موهاش با ماشین اصلاح .. ..خون اومده بود ..منم دیدم اذیته ... الکل زدم چسب زدم روش دوباره وصل شد خال سر جاش ..بنظرم بتادین بزن ...یه چسبم بزن روش بزار خشک بشه

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

من شوهرم رفته بود آرایشگاه ..یه کمش و بریده بودن،اونم آرایشگاه که هزار نفر موهاش با ماشین اصلاح .. . ...

مال من کلا ی تیکه اشو کنده رفته اونطوری نیس چسب بتادین بزنم روش تا بچسبه خون کمی اومد جون نفهمیدم فقط الکل زدم میخوام بدونم ک حالا خالمو بریدم زدم رفته کلا ی تیکه اش کنده شده خطرناک همه میگن ممکن سرطانی بشه اینا برو دکتر برش داره ترسیدم امان از این اینترنت ذهن آدمو میریزه بهم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مال من کلا ی تیکه اشو کنده رفته اونطوری نیس چسب بتادین بزنم روش تا بچسبه خون کمی اومد جون نفهمیدم فق ...

نه نترس چیزی نمیشه ..آره گوگل همرو میزنه سرطان 😁

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

نه نترس چیزی نمیشه ..آره گوگل همرو میزنه سرطان 😁

وای دقیقا 😂😂😂سرما میخوری میگه سرطان 😂 ی چند نفرم تو نی نی سایت گفته بودن اصلا ندونسته میرسونن آدمو ک خطرناک برو دکتر نشون بده برش دارن سرطانیه این حرفا چندتا عین من شدن دقیقا پستاشونو دیدم