2777
2789
عنوان

بچه دوم داری؟ بیا

148 بازدید | 14 پست

یکم اطلاعات میخام بچه دوم چجوریه؟ خیلی فرق داره با اولی؟ اگه آره چرا؟ وچی.... زایمانش چی بهتره بدتره؟! سزارینی ها زخماتون زود خوب شد؟ رابطه بچه هاتون خوبه باهم؟ من اولیم دختر 8 سالشه دومیم ان شاء الله ی هفته دیگه میاد

یه صلوات مهمونم کن 🙏  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فاصله بچه هات عین منه. کوچیکه من الان 4 سالسه. سزارین دومم عالی بود چون اجباری هم بود تر و تمیز اول صبح رفتم اتاق عمل. بعد ده روز دردام کامل تموم شد. دومی حیلی برام شیرینتر بود تنها مشکلی که داشتم اینکه بچه بزرگم خیلی تر و فرز کوچیکه رو بغل می کرد با تشکچه می برد پیش خودش.البته خیلی هم کمک می کرد. الان هم گاهی عین همه بچه ها خوبن گاهی عین سگ و گربه به هم می پبچن.

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
فاصله بچه هات عین منه. کوچیکه من الان 4 سالسه. سزارین دومم عالی بود چون اجباری هم بود تر و تمیز اول ...

چ خوب خدا بهت ببخشه، دختر منم خیلی فرزه از پس خودش برمیاد کمکم میکنه. فقط یکم نگران حسادتشم و وابستگیش ب من و اینکه شکم اولمم سز بودم الان نگرانم ک نکنه دیر خوب شم

یه صلوات مهمونم کن 🙏  

[QUOTE=59205608]چ خوب خدا بهت ببخشه، دختر منم خیلی فرزه از پس خودش برمیاد کمکم میکنه. فقط یکم نگران حسادتشم و وابستگ ...[/QUOTنگران هیچ کدوم نباش

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله