2777
2789
عنوان

حملات پانیک

61 بازدید | 13 پست

میشه اگر هر اطلاعاتی راجبش دارید توضیح بدید

من چند بار اینجوری شدم و بدترینش چند روز پیش بود ۲ روز بعد از اینکه مادربزرگم جلوی چشمام دچار خفگی شد و تقریبا مرگشو به چشم دیدم و فقط اگر چند ثانیه داییم دیرتر میومد کمکش کنه دور از جون تموم کرده بود و خلاصه کلا همش جلو چشام بود بعد شب یهو دچار تنگی نفس و تپش قلب و... شدم

فقط میتونم بگم خیلی لعنتیه

دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و آزمایش من مثبت شد و من شدم مامان محدثه🤰🏻👼🏻 خدایا شکرت که منو لایق مادرشدن دونستی😍😍 و اینکه نی نی قشنگم فروردین ماه به دنیا میاد🥳 و من خوشحال ترینم . درخواست دوستی از آقایون🚫 هر وقت پیامم رو خوندی حتی اگه جواب ندادی لایک کن 😉 ۲۲ آبان جواب سونوی جنسیتت اومد مامانی و من فهمیدم که تو یه گل پسر قشنگی بی صبرانه منتظرم که دستای کوچولوت رو بگیرم مرد کوچیک من 🥹❤️❤️ایشالا که روز تولدت با روز تولد بابات یکی بشه 😍😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

درمان نداره

تراپیست و روانپزشک چاره کاره

دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و آزمایش من مثبت شد و من شدم مامان محدثه🤰🏻👼🏻 خدایا شکرت که منو لایق مادرشدن دونستی😍😍 و اینکه نی نی قشنگم فروردین ماه به دنیا میاد🥳 و من خوشحال ترینم . درخواست دوستی از آقایون🚫 هر وقت پیامم رو خوندی حتی اگه جواب ندادی لایک کن 😉 ۲۲ آبان جواب سونوی جنسیتت اومد مامانی و من فهمیدم که تو یه گل پسر قشنگی بی صبرانه منتظرم که دستای کوچولوت رو بگیرم مرد کوچیک من 🥹❤️❤️ایشالا که روز تولدت با روز تولد بابات یکی بشه 😍😍

ما شهر کوچیکم

دکتر خالمم هم ی شهر دیگه

بعضی شبا حمله بهش دست میداد میبردیم بیمارستان

دکتر اصلیش گفته یود بیمارستان نریم آمپول اشتباه میزنن میکشنت

بهتره ی پلاستیک فریزر بگیری جلو دهنت داخلش تنفس کنی

این برای خالم جواب بود

لطفا هر کی امضامو میبینه برای حاجتروایی منم یک صلوات بفرسته🥲🌹مرسی بابت قلب مهربونتون🥰

ما شهر کوچیکم دکتر خالمم هم ی شهر دیگهبعضی شبا حمله بهش دست میداد میبردیم بیمارستاندکتر اصلیش گفته ی ...

من احساس میکنم به هیچ عنوان نمیتونم نفس بکشم میرم تو حیاط اما انگار نه انگار هرچی عمیق تر نفس میکشم انگار بیشتر نفس کم میارم

من احساس میکنم به هیچ عنوان نمیتونم نفس بکشم میرم تو حیاط اما انگار نه انگار هرچی عمیق تر نفس میکشم ...

خالم همینطوری بود

انشاالله که دیگه دچار حمله نمیشی اگع شدی امتحان کن

دکتری ک اینو گفته از بهترین و با سابقه ترین دکترای خراسانه

لطفا هر کی امضامو میبینه برای حاجتروایی منم یک صلوات بفرسته🥲🌹مرسی بابت قلب مهربونتون🥰

من احساس میکنم به هیچ عنوان نمیتونم نفس بکشم میرم تو حیاط اما انگار نه انگار هرچی عمیق تر نفس میکشم ...

قالب یخ بذار تو فریزر

وقتی پنیک میشی یخ بمال رو عصب هات

و آب یخ بخور

بستنی خنک تازه از فریزر دراومده

S💍A