2777
2789

متولد ۸۳

سه سال ازدواج

۸ بار درخواست طلاق

دارای یک بچه

چرا زندگیتو گذاشتی رو x8؟؟؟؟

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍 🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

متولد ۸۳سه سال ازدواج ۸ بار درخواست طلاقدارای یک بچه چرا زندگیتو گذاشتی رو x8؟؟؟؟

راستش من تلاشامو کردم ۱۶سالگی نامزد کردم تا الان یک سالم دوست بودیم ولی اون نمیخواست و نشد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راستش من تلاشامو کردم ۱۶سالگی نامزد کردم تا الان یک سالم دوست بودیم ولی اون نمیخواست و نشد

چیو نمیخواد ؟

دقیقا مشکل چیه ؟

مشاوره رفتین تا حالا ؟

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍 🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

چیو نمیخواد ؟دقیقا مشکل چیه ؟مشاوره رفتین تا حالا ؟

نگاه اینجوری بود که یک سال اول با مادرش تو یه خونه زندگی کردم گوشی نمیداد دستم به شدت شکاک و نمیذاشت با خانوادم در ارتباط باشم بعد اون مشاوره درخواست طلاق فلان خونه جدا گرفتیم بچموندنیا اومد

نگاه اینجوری بود که یک سال اول با مادرش تو یه خونه زندگی کردم گوشی نمیداد دستم به شدت شکاک و نمیذاشت ...

الان چی ؟

باهمید یا هر کی خونه ی مامانش ؟

بعد یه شب تو حال مستی زد دماغمو شکست کلی کتکم زد تا الان ۹ماه و سه روزه تو خونه بابامم

با مرد شکاک پیر میشی

قصدت طلاقه ؟