2777
2789
عنوان

خواهر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 41 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا 👌🏻 سگ بر..نه دهنش انقد که اذیتم کرد کثافت عوضی ، چقد اون اولا هواشو داشتم و باش راحت بودم و ...

منم دیر شناختمش ؛؛؛ همین که خونه خریدیم و یه کم وضعمون خوب شد خود واقعیشو نشون داد و نقاب از چهره برداشت حسود بدجنس بد ذات حتی نمیتونی تصورشو بکنی ک چقد تغییر کرد از این رو به اون رو شد

مگر چه میخواستم از وطن؟؟ جز لقمه ای نان و خیالی آسوده /چه میخواستم؟؟جز تکه ای آفتاب و بارانی که آهسته ببارد/ جز پنجره ای که رو به عشق گشوده شود/ مگر چه میخواستم از وطن که از من دریغش کرد 😞

خودت خواهر شوهر نیستی با نخواهی شد ؟مادرت چی

خداروشکر نیستم و نخواهم شد

مگر چه میخواستم از وطن؟؟ جز لقمه ای نان و خیالی آسوده /چه میخواستم؟؟جز تکه ای آفتاب و بارانی که آهسته ببارد/ جز پنجره ای که رو به عشق گشوده شود/ مگر چه میخواستم از وطن که از من دریغش کرد 😞

مگه همه اینجوری هستن ؟خب مال شما اینجوریه همه بد نیستن شما خودت خواهر شوهر نیستی؟مادرت هم خواهر شوهر ...

عزیزم من کی جمع بستم؟؟ نگاه کنی میبینی همه پیامم درباره خواهر شوهر خودم بود اصلا جمع نبستم، ضمنا من خواهرشوهر نیستم و خداروشکر نمیشم

😍