2777
2789
عنوان

وای بیایننن

100 بازدید | 13 پست

در قوطی کنسرو ماهیم کنده شده گشنمم هست حالا چطوری بازش کنم سرد شده دیگه ولی لاقل گشنه نمونم تورو خدا اگه راه حل دارین بگین تو خوابگاهم هاون هم ندارم

...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هاون چیه قاشقو برعکس کن بزار زیر

اون قسمته بازش بکشش رو به بالا

اگر اون قسمت هم کلا بستست با چاقو یه خورده بازش کن بعد ته قاشق رو از داخل بفرست زیر درش بزنش رو به بالا

چطوری

بزار لبه همونجا که گیره داشته

یکم بزن پشتش تا فرو بره داخل

بعد که رفت دیگه هی ببرش جلو باز میشه، نصفه که شد با احتیاط با دستات در رو بزنش بالا

چیزای نصفه رو اصلا دوس ندارم! یا شیش دنگ به نام منه یا میدم صرف شه واسه نیازمندا ...!!!

نوک کارد میوه خوری را زیر پرس فرو ببر و ذره ، ذره برو جلو . من خودم کنسرو لوبیای پلمپ شده ( بدون قفل) را هم با کارد میوه خوری باز می کردم البته الآن ۶سال هست که کنسرو شریکی می خورم چون هزینه کنسرو خیلی بالا ست تن ماهی ۱۸۰ گرمی در محله ما یک ماشینی آورده بود ۵۰هزار تومان . محله ما در فقیرنشین ترین محله کرمانشاه ست و اینجا قیمت ها خیلی ارزان هست ،

اینجا بودنم به علت کندی اینترنت است