2777
2789
گلم میشه بگی آخرش با شوهرم آشتی یا طلاقپشیمون میشه یا ن میشع بگی لطفااا

پشیمون نمیشه ولی آشتی میکنید

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این میارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند...✨/بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری هر دورنج است. “پس اگر همفکر خود نیافتی مثل خدا تنها باش” دختر آریایی💫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه به دلم نیست ولی خانواده مجبور کردن.چندسالگی ازدواج میکنم؟

حسم میگه خواستگارت سنش زیاده برای همین راضی نیستی اره؟

۲۸ و ۲۹ اومد تو ذهنم

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این میارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند...✨/بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری هر دورنج است. “پس اگر همفکر خود نیافتی مثل خدا تنها باش” دختر آریایی💫

پشیمون نمیشه ولی آشتی میکنید

منممممم بگو لطفا ... حس میکنی S دوباره به من و رابطه برمیگرده ؟ اگه جواب اره اس ، حدودا کی ؟( قبل عید یا بعد عید ؟) و اینکه هنوز دوسم داره ؟🥲

برام دعا کنید برگرده و باهم زندگی خوبی بسازیم ... هیچی بدون اون بهم نمیچسبه ... 💔امیدوارم همگیتون همیشه حاجت روا و خوشبخت باشین ... اگه از دست کسی کمکی برمیومد ، ممنون میشم کمکم کنه . دم همگی گرم🌸تاریخ تولدمم الکیه

عزیزم حسش بهم چیه درکل

اسمت م داره یا با م شروع میشه مث مهناز .نمیدونم حس گرما ازت گرفتم شاید حسم اشتباهه مث تیر یا اینا.اگه اره به نظرم نمیزاری طلاق بگیرین حس میکنم شوهرت عصبیه

منممممم بگو لطفا ... حس میکنی S دوباره به من و رابطه برمیگرده ؟ اگه جواب اره اس ، حدودا کی ؟( قبل عی ...

دوست داره ولی فعلا برنمیگرده

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز