2777
2789

اونی که ادعا داره حس ششمش خوبه بگه ماه تولد من یا رنگ لباسم چه رنگیه 😁

در تاریخ بنویسید که سرزمینی بود :که میدانی داشت به اسم آزادی اسم بانکش آینده و مسکن بود، و اسم فروشگاهایش رفاه،ولی مردمش هیچکدامش را نداشتن.....❤️🩹🥹

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

مشکی و خرداد یا مرداد اومد به ذهنم من حس ششمی نیستم اصلا

نه عزیزم ولی ممنون که جواب دادی

در تاریخ بنویسید که سرزمینی بود :که میدانی داشت به اسم آزادی اسم بانکش آینده و مسکن بود، و اسم فروشگاهایش رفاه،ولی مردمش هیچکدامش را نداشتن.....❤️🩹🥹

من حس ششمی نیستم شانسی میگم خرداد یا فروردین لباست سرمه ای یا مشکی

سرمه ای آفرین ولی ماه تولد نه 😍

تیره نیمه دوم سالی؟

آره نیمه دومم باریکلا

زمستون؟

نه عزیزم

شما رو حدس میزنم اسفند یا تیر یا اردیبهشت

اونی که ادعا داره حس ششمش خوبه بگه ماه تولد من یا رنگ لباسم چه رنگیه 😁

مهر یا آبان

سبز یا مشکی

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این میارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند...✨/بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری هر دورنج است. “پس اگر همفکر خود نیافتی مثل خدا تنها باش” دختر آریایی💫

2790
2778
2791
2779
2792