بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
این ترم پیش دستی کردم از قبل قطعی اینترنت جزوه هامو دانلود کردم ذخیره کردم تو فایل های شخصی
اگه میتونی تو ایتا اگر گروهی چیزی دارین به بچه ها بگو برات جزوه رو بفرستن
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
من ترم پیش حدس میزنم قطع بشه ولی این ترم برعکس نه با اینکه این ترم ضایع تر بود ک قطع میکنننه متاسفان ...
پس زنگ بزن از همکلاسی هات ببین کدومشون جزوه رو داره برات تو اینا بفرسته
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
متاسفانه همکلاسی های ما یزیدن داری میمیری اب نمیدن بهت😐بعد من نمیدونم چرا همیشه جزوه هامو همه چیمو ...
دقیقا منم همین مشکل رو با همکلاسی هام دارم
تازه من متاهلم و بچه کوچیک هم دارم