2777
2789
عنوان

چت جی پی تیییی😢

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 49 پست

گپ جی پی تی نصب کن تا حدی کار رو راه میندازه

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آمروز من فقط تا ساعت ۸ اینا نت داشتم بقیه روز تا الان اصلا نت ندارم ف یل تر شکن اصلا کار نمیکنه

هوففف من حاضرم اینستا و تلگرام هیچی نباشه ولی چت جی پی تی باشه چون همه چیزم تو تلگرامه و دسترسی ندارم

چقد این امتحانا درد شدننه جزوه نه تلگرام ن ویدیو ن چت جی بی تیمن ی چت جی بی تی ایرانی گرفتم اسمش ویر ...

واقعا

ترم پیشم چند تا از امتحانا مجازی شد داستان داشتیم حالا الان بدترم شده

گوشیم آیفونه میتونم بگیرمش؟؟

چجوری؟؟

اسم اپلیکیشنش رو سرچ کن هست ، فقط نسخه پولی رو نخر چون اینترنت که قطع میشه اونم کار نمیکنه

توقعت رو از جواب ها هم پایین بیار در حد کار راه بنداز میشه روش حساب کرد نه بیشتر

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

واقعا ترم پیشم چند تا از امتحانا مجازی شد داستان داشتیم حالا الان بدترم شدهگوشیم آیفونه میتونم بگیرم ...

نمیدونم احتمالا بشه

اگر نتونستی با گوشی مامانی یا خاهری یا...بگیر ب من ک کمک کرد

ولی هیچی جت جی بی تی نمیشه🥲😁

دانشجوی پزشکی🌿💕

اسم اپلیکیشنش رو سرچ کن هست ، فقط نسخه پولی رو نخر چون اینترنت که قطع میشه اونم کار نمیکنهتوقعت رو ا ...

خواهر گوشیم آیفونه بازار ندارم😢 هیچی مثل اینکه هیچ حسابی نباید باز کنم رو یسری از امتحانام

نمیدونم احتمالا بشهاگر نتونستی با گوشی مامانی یا خاهری یا...بگیر ب من ک کمک کردولی هیچی جت جی بی تی ...

مثل اینکه باید برم خونه مامانم اینا برای امتحان چون گوشی من و همسرم جفتش ایفونه متاسفانه هیچی بالا نمیاره توش

مرسی عزیزم❤️

تو برا درسات چه استفاده میکنی از چت جی بی تی

خیلی استفاده ها

برای کنفرانسام

حتی کلماتی ک معنیش رو نمیدونستم

ولی الان چون جزوه هام اکثرا تو تلگرامه و بالا نمیاد سوالای امتحان اونایی ک بلد نیستم رو ازش میپرسم