2777
2789
عنوان

سیاهپوستا

188 بازدید | 16 پست

بنظرتون چرا این همه خانومای سفید روشون کراشن واقعا جذابن یا تاثیر تبلیغات های رسانه هاست؟چرا قبلا اینجوری روشون زوم نبود؟ اینم بگم که بحث نژاد پرستی نیست یه زمانی کره ای ها هم روشون زوم شده بود وگرنه من خودم خوشم میاد از سیاه پوستا...

آره صددرصد تاثیر رسانه هاست رسانه اون چیزی که میخواد رو به مخاطب القا میکنه

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول از همه بدون ما آسیاییا تو دنیا اصلا سفید پوست حساب نمیشیم. اونا اصلا مارو سفیدپوست قبول ندارن. اروپاییا و آمریکایی فقط سفیدپوست حساب میشن

بعد هم از بس پوستشون صافه لابد

من که اصلا خوشم نمیاد.

تازه خیلیا هنوز عاشق کره ییان. شما فکر میکنی همه مثه خودتن

اول از همه بدون ما آسیاییا تو دنیا اصلا سفید پوست حساب نمیشیم. اونا اصلا مارو سفیدپوست قبول ندارن. ا ...

نه عیزم منم از کره ایا خوشم میاد خیلی کیوتنن ولی اینا مردونه ترن و منم گفتم دخترای سفید منظورم اونوریا یشتر بود نه خودمون گلم

نه عیزم منم از کره ایا خوشم میاد خیلی کیوتنن ولی اینا مردونه ترن و منم گفتم دخترای سفید منظورم اونور ...

نه بابا. اونوریا هم فیلماشونو نبین خیلی نژاد پرستی دارن. فک و فامیل اروپا زیاد دارم کم پیش میاد خودشون بخوان با سیاهپوست یا آسیاییا باشن

نه بابا. اونوریا هم فیلماشونو نبین خیلی نژاد پرستی دارن. فک و فامیل اروپا زیاد دارم کم پیش میاد خودش ...

اخه جدیدا هر دختر خارجی میبینم خیانت میکنه میره با یه سیاهپوست... مثلا شکیرا