2777
2789

میدونید من یه جاری دارم همیشه سعی داره ازم حرف بکشه و سعی میکنه حرف منو چند برابر بدتر کنه به گوش خانواده شوهرم برسونه ، هر سری میرم مثل بازپرس ها میشینه بالا سرم و سعی میکنه هر جور شده حرف بکشه ، منم خیلی سنم ازش کمتره خیلی چیزا رو نمیگم بهش خیلیییی ولی باز سعی میکنه از زیر زبونم بکشه منم به مادر شوهرم گفتم اگه میشه راجب چیزایی که نمیخواهید اون بدونه به من کلا هیچی نگید چون اون سری دقیقا جلوی مادرشوهرم اینا حرف کشید و اونام از کارش مونده بون خلاصه گفتم نمیخوام دل هیچ کس ازم بشکنه و آدم حرف ببر بیاری نیستم از جاریم یا هرچی نمیخواهید بدونه بهم نگید من میترسم واقعا ازش اونم خیلی دعا کرد برام و گفت با پسرم خوب باشید کافیه فداسرت اگه چیزی ام شنید ولی خوب بازم من آدمی نیستم که حرف ببرم بیارم ولی این خیلی سیاست داره و حرف میکشه

حالا موندم حرفی که به مادرشوهرم گفتم بد نبود؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان