2777
2789
عنوان

جاریم گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 982 بازدید | 45 پست
مطمعن باش این ادم آرزوووشه یروز جای تو باشه... همیشه میگن ادما حسرت چیزایی رو میخورن که ندارن... اون ...

دقیقا همیشه من هر کاری میکنم انجام میده. موهامو یه مدل درس کنم فردا همون کارو میکنه. لباس خاصی بپوشم میره اون سبکی میخره.

چرخ گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت / دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور / هان مشو نومید چون واقف نه ای از سر غیب / باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور

شاغلن که باشن، به دیگران چه ربطی داره که نمیتونن تو خونه بمونن،، این خانم و دیگر خانمهای عزیز خانه د ...

نه اخه اینو میدونم که از عمد میگه. همش بحثو میکشونه اونجا. اون یکی جاریام خیلی خوبن. همش میگن روزی دست خداست و به هر حال به دست ادم میرسه. به این چیزا نیست که شاغل باشی یا نه.اگه قراره بهت برسه میرسه.

چرخ گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت / دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور / هان مشو نومید چون واقف نه ای از سر غیب / باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اخه اینو میدونم که از عمد میگه. همش بحثو میکشونه اونجا. اون یکی جاریام خیلی خوبن. همش میگن روزی د ...

دقیقا مشخصه از عمد میگه، شما محل نذار، عقده ایه، وگرنه نیاز نیست هر سری تکرار کنه

دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶

دقیقا مشخصه از عمد میگه، شما محل نذار، عقده ایه، وگرنه نیاز نیست هر سری تکرار کنه

اوهوم. ممنونم. میدونم اما باز ته دلمو ناراحت میکنه.

والا منم شاغلم آنقدری که شاغل بودن من یه عده اطرافیان رو آتیش زده سوزونده تو نظر خودم آنقدر اهمیت نداره . حالا جاری شما برعکس . شغل چیه حالا تحفه خانم ؟

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

برات مهم نباشهمحلش هزارتمرکز تو بزار رو خودت

آره درست میگی. اصلا دلم نمیخواد ببینمش. انرژی منفیش روزها باهام میمونه

حالا بدبختی جاری های من برعکسن من شاغلم درس هم میخونم همش میخوان بگن زن خونه دار خوبه و شاغل به هیچی نمیرسه و فلان حالا زور میزنند مثل من باشند ولی خوب بازم این حرفا رو میزنند من خداروشکر همسرم همیشه جوابشونو میده راحتم 😅 آدمی که مریض در هر حالتی یه چیزی برای گفتن داره بیخیال

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.
اوهوم. ممنونم. میدونم اما باز ته دلمو ناراحت میکنه.

اون دقیقا همین قصد رو داره، ناراحت نباش عزیزم تا به هدفش نرسه💖💖💖🌺🌺🌺🌺🌺

دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶

حالا بدبختی جاری های من برعکسن من شاغلم درس هم میخونم همش میخوان بگن زن خونه دار خوبه و شاغل به هیچی ...

شرایط زندگی من خیلی بهتر ازونه. اما من یه بار دلم نمیاد به روش بیارم. بگم فلان جا خونه خریدیم یا چی. اصلا دلم نمیاد نمک رو زخم بپاشم و دل بشکونم.

چرا توهم توطئه داریواقعا شاغلا همینن من اوایل که دیگه نمیتونستم کار کنم دیوونه شده بودم

من شاغلم

توهم توطئه چیه؟!

باشه حوصله.اش سر میره بمونه خونه، گفتن نداره!!!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
بعضیا اخلاقشونه بیان میکنن بعضیا نمیکنن خوب دلیل نمیشهایشون فک میکنه از لج خودش این کارو میکنه

صد در صد از عمد میگه. فهمیدن این موضوع خیلی راحته که کسی چیزیو همین جوری بگه یا با منظور؟! شما متوجه نمیشین؟!

کلی شاغل دورو برمن. هیچ کدوم این طوری نیستن

من درلحظه جواب میدم لال میشن جرات حرف زدن ندارن 🤣البته بی ادبانه نه حرفهام کاربردیه 😃من هر کس بهم ...

وای چقدر خوب خیلی دوست داشتم مثل تو باشم ولی متاسفانه نیستم

یک بار من خیلی به خودم رسیده بودم ارایش کرده بودم خوشگل کرده بودم رفتم خونه جاریم

بد اون برگشت گفت من زیاد اهل ارایش نیستم همینجوری ساده خوبه به نظرم ادم یه دکتر پوست خوب پیدا کنه بره به پوستش برسه بهتره

منم پوستم مشکلی نداره فقط گندومیم

بد من همونجوری لال موندم هیچی نگفتم اومدم خونه کلی حرص خوردم🥲