2777
2789
عنوان

جاریم گفت

977 بازدید | 45 پست

بچه ها من سه تا جاری شاغل دارم. منم شاغل نیستم و خیلی خیلی کم میرم بیرون. تو دورهمی و مهمونیا یکی از جاریام همش بحثو میخواد به این بکشونه که من یه روز تو خونه بمونم افسرده میشم و تو خونه بودن چیه و متنفرمو. رفت و آمد آدم لاغر نگه میداره و ازین حرفا. یعنی عمدا یه چیزایی میگه منو بسوزونه. منم هیچی نمیگم. واگذارش کردم به خدا. به نظرتون باز هم این جوری بگه چه جوابی بهش بدم دهن گشادشو ببنده!

چرخ گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت / دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور / هان مشو نومید چون واقف نه ای از سر غیب / باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور

جواب بده عزیزم نشون بده تو از انتخاب و شرایطت راضی هستی

فقط 8 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جواب بده عزیزم نشون بده تو از انتخاب و شرایطت راضی هستی

میدونه شرایط زندگیمو که همش هم انتخاب خودم نبوده

چرخ گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت / دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور / هان مشو نومید چون واقف نه ای از سر غیب / باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور

میدونه شرایط زندگیمو که همش هم انتخاب خودم نبوده

خب چرا باید بدونه

فقط 8 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

جاری من اوایل سرکارنیرفت منم میرفتم بعدا ن عروسی گرفتن نمیرفت من خیلی ساده ام همینجوری الکی رسیدم حوصلت سرنمیره توخونه ای ؟اونم بااعتمادبنفس گفت نه استراحت میکنم ازوقتم استفاده میکنم بااینکه ازش خوشم نمیاد ولی کارهایی میکنه روسعی میکنم یادبگیرم هیچوقت نذار کسی بفهمه چی تودلته همیشه جوری صحبت کن انگار تو این شرایط انتخاب کردی غیراین چیزدیگه نمی خاستی. منم دقیقا براهمین حرفای خاله زنکی مهمونی نمیرم باشوهرم باشه میرم. همیشه میگم ی جمع ک چن تا زن جمع بشن فتنه برپامیشه بعدش

باز خوبه جاری تو اینو گفته

جاری من که یبار گفت من قبل اینکه برم سرکار تو خونه حس انگل اجتماع داشتم😐🤣

ببین من نمیدونم کارم درسته یا نه ولی برعکس بیشتر ادما معمولا به صحبت های جاری هام و مادرشوهرم هیچ واکنشی نشون نمیدم پوکر فیس تمام😐

چون احساس میکنم ادما منتظرن عکس العمل تو رو ببین کدوم حرف ناراحتت میکنه بیشتر بگن

خب چرا باید بدونه

خوب تو جریان زندگیمه. نزدیکه

اگه جواب بدیمیگه اخیشششش بلاخره تحریکش کردم جواب مو بده یا بگه حرفام روش تأثیر داشت به به همون بهتر ...

اوهوم درسته

بگو آره درسته الان خیلی گرونیه باید زن و شوهر باهم کار کنند تا به مخارج برسن بعد بگو خداروشکر من شوهرم پولداره

بیشتر از خیلی ها درمیاره

وگرنه منم باید کار میکردم

خدا هر کس رو طبق شرایطش تو بهترین جا میندازه بعد بخند

بگو آره درسته الان خیلی گرونیه باید زن و شوهر باهم کار کنند تا به مخارج برسن بعد بگو خداروشکر من شوه ...

فکر خوبی بود😅

فکر خوبی بود😅

من درلحظه جواب میدم

لال میشن

جرات حرف زدن ندارن 🤣

البته بی ادبانه نه

حرفهام کاربردیه 😃

من هر کس بهم چیزی میگه با بله درسته حق باشماست شروع میکنم وبعد با کوبوندنش و لال شدنش تمامش میکنم 🤣

من درلحظه جواب میدم لال میشن جرات حرف زدن ندارن 🤣البته بی ادبانه نه حرفهام کاربردیه 😃من هر کس بهم ...

آفرین داری. من اون لحظه هنگ میکنم. نمیتونم چیزی بگم