2777
2789
عنوان

کلید پیدا کردیم تو هال مون

264 بازدید | 21 پست

خانما ما یه مناسبتی داشتیم و چند نفر از فامیلامون و دعوت کردیم زیاد با فامیلامون اوکی نیستیم ولی خب یه جورایی مجبور بودیم دعوتشون کنیم

بعد اینکه وارد شدن نشستن قبل اینکه ناهار بذاریم کلید پیدا کردیم تو هال

از تک تکشون پرسیدیم برا خودتونه گفتن نه

برای هیچ کدوم از اعضای خونه ما هم نبود

سه تا کلید بودن نوی نو

شبش رفتیم پیش یک سید گفتن این کلیدا برا بستن بخت یک دختر مجرد تو خونه ان

یعنی خودم

بعد گفتن صاحبشون میاد

ما هم گذاشتیم خونه خودمون بمونن چند هفته میگذره کسی نیومد سراغشون

قبلش هم دعا پیدا کردیم تو دستشویی زبان بند برا مادرم که با پارچه شلوار خودم دوخته شده بود

تو قرن ۲۱ چرا مردم باید درگیر چنین مسائلی باشن

اینو هم بتون بگم بخت من هم یه جورایی بسته شده همش نصف و نیمه تموم میشه حتی نامزدیم به هم خورد

ازتون میخوام از ته قلبتون برام دعا کنید

موقع نماز

قران خوندن تون

ممنونم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا اعتقادی نداشته باش چون همش توهمهاینجورچیزا رو دنبالش نرین تاثیری نمیزاره

من اعتقاد ندارم ولی واقعا کلیدا برای ما نیستن

خب کلید برای چی بوده

اون دعا تو دستشویی

واقعا متاسفم برای آدم هایی که میرن برا جلوگیری از خوشبخت شدن یکی دیگه دعا میگیرن

واقعا متاسفم

یه آدم چقدر میتونه حسود و چشم تنگ باشه

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

توکل کن به خدا

از یاد خدا غافل نشو

به لطف خودش این طلسم ها نمیتونن کاری کنن

و برای هر چیزی دنبال علت ماورایی نباش اگه روابطت بهم میخوره شاید نیاره که بیشتر آگاهی کسب کنی و مطالعه کنی

توکل کن به خدا از یاد خدا غافل نشو به لطف خودش این طلسم ها نمیتونن کاری کنن و برای هر چیزی دنبال علت ...

به خدا اصلا دنبالشون نیستم

ولی خودمم هم روحیه ام به هم ریخته شما فکر کنید خواستگار میاد میشینم پیششون یا اونا میرن بی خبر یا من نمیپسندم و ...

من اعتقاد ندارم ولی واقعا کلیدا برای ما نیستن خب کلید برای چی بوده اون دعا تو دستشویی

میگم اگه دعا همبوده تو اعتقاد نداشته باش و نترس چیزی نمیشه

مثلا بگو من مطمئنم یکی این جهانو آفریده و خودش حواسش به همه چی هست

به این اعتقاد داشته باش

همش فکرنکن چون دعا بوده پس بیچاره میشیم

ما هرچقدر هم برات دعا کنیم اگه ذهنت بخواد انرژی منفی جذب کنه و بدبختت کنه کسی نمیتونه جلوشو بگیره جز خودت

هر چیز که در جستن آنی ،آنی...😌
توکل کن به خدا از یاد خدا غافل نشو به لطف خودش این طلسم ها نمیتونن کاری کنن و برای هر چیزی دنبال علت ...

بهترین جواب👏👏👏

استارتر این کامنتو صد باربخون

هر چیز که در جستن آنی ،آنی...😌