سلام دوستان انشالله که روزگار باب دلتون باشه ...من دوقلو دارم 18ماهه خودم و همسرم هردو پرستاریم ...محل کار من تا محل سکونتم یک ساعت و نیم فاصله داره ...و مسول بخشم بشدت آدمیه که اذیت میکنه و اخلاق های بخصوصی داره که برا من بشدت آزاد دهنده است ...من استخدام رسمی قطعی ام میتونم با همسرم جاب جا کنم اما اصلا همسرم قبول نمیکنه ...انتقالی ماموریت هم بهم نمیدن ...میگه استعفا بده دوباره آزمون بده ...اما من دیگ واقعا با دوتا بچه توانش ندارم ده سال از درس فاصله گرفتم توان خواندن هم ندارم ...هر راهی هر کاری میکنم که همسرم متقاعد کنم باهم جابجا کنیم زیر بار نمیره اصلا ....ی مدت باهاش قهر کردم ...مهربون تر شدم ...بقول معروف گولش میزنم هیچی فایده ای نداره ...ما اصلا هیچ حمایت مالی نداریم هزینه ها بشدت بالاست و نزدیک سی میلیون قسط داریم ماشینمون داغون مدل پایین خراب ...تازه صابخونه شدیم ولی اینقدر کم و کسری داریم ...چند وقته از غصه از دست دادن کارم همه سیستم عصبی و خوابم بهم ریخته نمیدونم راهی کاری چیزی پیشنهاد دارید برام ...هرجا هم خصوصی پرسیدم گفتن نیرو نیاز ندارن ....میترسم با استعفا هم موافقت نشه اخراج شم ...مرخصی زایمانم تمام شده الان شش ماه بدون حقوقم بیمارستان دیگ با بدون حقوقم موافقت نمیکنه ...ی ماه هم برام غیبت رد کردن ...ی شرایط سخت دارم