2777
2789
عنوان

دیگه خسته شدم😭

85 بازدید | 5 پست

این مادرشوهر من نمیذاره من زندگیمو بکنم الان سه روزه توخونم دعوا انداخته باشوهرمم مشکلی ندارم اصلا برداشته به مامانم زنگ زده گفته که رفتم پیس دعا نویس گفتع که عروست مشکل مادرزادی داره یکی ازبلوز هاشو بیار من حل کنم خودش هم ادم دوقطبی هست قرص مصرف میکنه رومن اسم گذاشته شوهرم اومده خونه میگه بیا بریم ببینم کدوم دعا نویسه این قطع کرده جواب نداده شوهرم ازیکی شمارع دعانویس گرفته طرف نگاه کرده میگه که خونواده خودت برات دعای سیاه ودعای سفال گرفتن نمیدونم چی که جدابشین اولین بارشونم نیس من میترسم بچه دوساله دارم من خودمم سنی ندارم ازم ۳۰سال این زن بزرگه نمیدونم چرا خجالت نمیکشه 😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قصد تهمت زدن و غیبت کردن ندارم عزیزم نگران نشیا ولی پیراهنو میگیرن درست کردن و نوشتن طلسم نه باطل کر ...

من خیلی میترسم میگم نکنه کاری کنه خودم بچم چیزیمون بشه من کسی رو ندارم بابابالا سرم نیس 😔

من خیلی میترسم میگم نکنه کاری کنه خودم بچم چیزیمون بشه من کسی رو ندارم بابابالا سرم نیس 😔

خدا پدرتو بیامرزه عزیزم امیدوارم مشکلی برات پیش نیاد خدا بزرگه نگران نباش

اولا زیاد هوای زندگیتو و شوهرتو بچه هاتو داشته باش طلسم بیشتر موارد روانیه ایجاد تنفر عصبانیت بد دلی شکاکیت میکنه دو طرفو نسبت به هم سرد میکنه

بعدم سعی کن همیشه نماز اول وقت بخونی حداقل نماز بخونی

آیت الکرسی و سوره ناس و فلق رو زیاد بخون

آیه اول آیت الکرسیو بدون ِ و َ و ایناهم میشه بنویس بزن دیوار اتاق ها و یدونه هم تو حال

سوره بقره رو صوتشو بزار تو خونه پخش بشه

ارتباط و علاقه تو به اهل بیت مخصوصا امام حسین محکم کن اجنه بد و کافر که موکل میشن برای محتوای طلسم از امام حسین به شدت میترسیدن و میترسن

اگه میتونی تو خونه روضه امام حسین بزار پخش بشه

قرآن زیاد بخون آرامشتو حفظ کن همیشه از گناهم دوری کن مثلا غیبت نکن دروغ نگو کسیو ناراحت و مسخره نکن