2777
2789
عنوان

درخواست دوستی😉

70 بازدید | 9 پست

سلام...واقعا چی میشه که یه آقا درخواست دوستی میدونه با اینکه میدونه متاهلی ؟؟ یعنی واقعا زمونه ای بدی شده ...برای کارایی اداریم مجبورم هرچند ماه برم به این دفتر و به آقایی که یکی از رئیس های این دفتره بهم درخواست دوستی میده خوشش میاد چند باری جوابشو دادم و گفتم میدونی کمن متاهلم و فلان انگار ناراحت شده و الان هربار میرم دفتر کاره منو در تر از همه راه میندازه انگار با این کارش میخواد تلافی کنه 🥺من ۲۲ اون اقامت حدودا ۳۳ ..دوست دارم بهش یه پیام بدم بگم خیلی بیشعوری 🙂↕️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای چقدر عجیب ک دقیقا همین اتفاقا برای منم میفته

منم ۲۲سالمه و اون اقا ۳۳😐😐😐😐

البته من مجردم و اون متاهل

صاحب کارمه وباپیام انقد جلف برخورد میکنه ک مننمیدونم چی بگم

حتی اقرار کرد ک کراش داره روم ولی من گفتم ب جنبه شوخی برداشت میکنم آقای فلانی😔😔😔😔😔

ازین مردای کثافت زیاده

من دو سه سال پیش ک هجده سالم بود توی ی مکانی حساب دار بودم

طرف چهل و سه سالش بود هرروز زنش میومد هم و میدیدیم سلام علیک داشتیم

ولی ی روز گستاخانه بدونتوجه ب متاهل بودنش و بیست و پنج سال بزرگتر بودنش بهش پیام دادم ک آقای فلانی میشه پولم و بزنین..گفت در عوض چی بهم میدی...گفتم بله؟😐گفت خیلی اندام س..سی داری کاش مال من بودی😐ینی تا ی ماه احساس کثیف بودن میکردم اشغال حیوون پولمم خورد و نداد

خدا لعنت کنه این مردان رو انشالله

وای چقدر عجیب ک دقیقا همین اتفاقا برای منم میفته منم ۲۲سالمه و اون اقا ۳۳😐😐😐😐 البته من مجردم ...

دقیقا همینطوره برا منم....تو منو درک کردی چون موقعیت منو داری اما بقیه قضاوت

ازین مردای کثافت زیاده من دو سه سال پیش ک هجده سالم بود توی ی مکانی حساب دار بودم طرف چهل و سه سا ...

اخ واقعا و بد.....دختر جماعت تو این زمونه نمیتونه پاشو بزارع بیرون بره مجرد متاهل میریزن سرش