2777
2789
عنوان

اینستا

356 بازدید | 23 پست

کانفینگ برای آیفون میخوام خسته شدم😣 قبل این داستانا بخاطر رجیستر آنتن نداشتم در به در دنبال آنتن بودم حالا نت خسته ترینم

آنلاین شاپ خرید از ترکیه🇹🇷و ۷ کشور دنیا ک فعلا تو این اوضاع فقط از ترکیه خرید دارم❤️ آدرس پیجم sarisin.shop فعلا فقط داخل کانال تلگرام و کانال اینستا فعالیت دارم بهتره هر دو کانال رو داشته باشی آی دی تلگرامم جهت مشاوره و ثبت سفارش sarisintr

امروز یک دختر بلاگر خیلی ثروتمند که شلوار آدیدسِ اصل آلمانی، برای ورزش در باشگاه می پوشید به اینستاگرام وصل شده بود و استوری هم گذاشته بود، البته خودم ایرانسلی هستم و وصل نمی شوم اما اعلان های گوشی ها گویا نیازی به اینترنت بین الملل ندارد که خیلی ناراحت شدم چون ثروتمندان به اینترنت بین الملل وصل هستند و این تبعیض مالی است

اینجا بودنم به علت کندی اینترنت است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو تلگرام کانال دارم ولی برای ایفون مگه میشه پیدا کرد که بگو پیدا کنم بفرستم

نمیدونم v2 فک کنم واس اندرویده من Streisand دارم ولی کانفینگ ندارم پولی بگیرم وصل میشه؟

آنلاین شاپ خرید از ترکیه🇹🇷و ۷ کشور دنیا ک فعلا تو این اوضاع فقط از ترکیه خرید دارم❤️ آدرس پیجم sarisin.shop فعلا فقط داخل کانال تلگرام و کانال اینستا فعالیت دارم بهتره هر دو کانال رو داشته باشی آی دی تلگرامم جهت مشاوره و ثبت سفارش sarisintr

با کدوم فیلتتر شکن وصلی؟

وصل نیستم فیل تر شکنم Streisand

کانفینگ ندارم اگه بخرم پولی وصل میشه؟

vmess: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

نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو
vless://7e58699f-1d5d-4f6b-b181-cb74f0ad9509@172.64.152.23:443?path=/&security=tls&encryptio ...

چیو باید حذف کنم؟

امروز یک دختر بلاگر خیلی ثروتمند که شلوار آدیدسِ اصل آلمانی، برای ورزش در باشگاه می پوشید به اینستاگ ...

ربطی نداره منم تا دیشب وصل بودم. یسریا اصلا اینستاشون بدون فیل.تر شده

ناشناس🦦 

vless://32c257a1-f18c-42c7-860d-9cb0ead8b07c@cdn.sjdpictures.ir:443?path=/146.56.99.255=56789&se ...

وصل شدم ممنون😍