2777
2789
عنوان

دارم میمیرمممممممم

80 بازدید | 7 پست

با پارتنرم دو سال و نیم دوست بودیم

خیانت کرد و دوماه باهاش قهر بودم

توو این دوماه هر کاری کرد تا بهش برگردم ولی وقتی برگشتم دوروز بعد با بی رحمی تمام گفت باید جداشیم و الان جدابشیم بهتر از یه سال دیگس و هر چی من گریه کردمم تو کتش نرفت

الان من دائم دارم مریض میشم چکن معدم عصبیع و اون حتی یه پیامم نداد حالمو بپرسه

چجوری میشه که یهویی بگه تمام اونم بعد اون همه تلاش؟

اصلا من الان باید چیکار کنم تا بتونم همه چیو فراموش کنم؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقییییییقا تو شرایطت بودم آدم روانی میشه فقط میتونم بگم برو پشت سرتم نگاه نکن سر خودتو تا میتونی با کار و درس و... گرم کن و طوری باش که انگار اون آدم مرده

آقایون دعوت به دوستی ندن
دقییییییقا تو شرایطت بودم آدم روانی میشه فقط میتونم بگم برو پشت سرتم نگاه نکن سر خودتو تا میتونی با ...

دارم تمام تلاشمو میکنم ولی هعی خاطره ها و کاری که این دوماه کردو یادم میاد و یه علامت سوال خیلی گنده تو سرمه که چرا یهو گفت تموم

دارم تمام تلاشمو میکنم ولی هعی خاطره ها و کاری که این دوماه کردو یادم میاد و یه علامت سوال خیلی گنده ...

من دوسال و نیم از کات شدنمون گذشته

اونم یهو گفت تموم و بعدا فهمیدم چون با یکی دیگه داشته بازم خیانت میکرده، اشتباه ما اینجاس که به آدم خیانت کار از اول فرصت میدیم. من هنوزم بعضی وقتا بهش فکر میکنم یا دلم برای خاطره ها تنگ میشه اما دیگه دلمنمیخواد حس خاری و پستی خیانت دیدن و ول شدنو تجربه کنم

آقایون دعوت به دوستی ندن