2777
2789
عنوان

دکتر جوابم کرد

277 بازدید | 14 پست

سلام دارم دق میکنم دیگه کم اوردم

ماه پیش رفتم دکتر گفت شرایطتت خوبه برو عکس رنگی و ازمایش اسپرم

حالا رفتیم ابن سینا ازمایش اسپرم هسمرم خیلی بده مرفولوژی صفر و تحرک ۵ درصد و دی اف ای ۲۱ درصد

تو عکس رنگیمم نوشته short septate

خدایا چرااااااااااااا

خدایا چرا منو نمیبینی مگه من چیکار کردم 😭😭😭😭😭😭😭

نت امید نباش تلقین نکن خودخوری نکن بزرگترین بلا ناامیدی هستش

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

دکتر امروز کاملا جوابم کرد حتی قرصم نداد بهم گفت با این اسپرم نیازی نیست اصلا الان تو قرص بخوری

چجوری دق نکنم اخه 😭😭

دکتر امروز کاملا جوابم کرد حتی قرصم نداد بهم گفت با این اسپرم نیازی نیست اصلا الان تو قرص بخوری چجور ...

بهترین بالاترین طبیب خداست

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

شما پرستارید ؟

این شکل رحم خیلی خطرناکه ؟ بخدا اصلا دکتر هیچ جواب درستی نداد بهم فقط گفت برو سونو نمیدونم رنگی بده

بنظرتون اسپرمش خوب میشه ؟هم دکتر زنان هم اورولوژی ما رو جواب کرد تقریبا

شما پرستارید ؟این شکل رحم خیلی خطرناکه ؟ بخدا اصلا دکتر هیچ جواب درستی نداد بهم فقط گفت برو سونو نمی ...

آره میشه شاید زمان میبره ولی نشد نداره

خداکنه 🙏🏻ممنون

در خدمتم مهربانو

همونی که قرار نیست دنیا بیاد خوشبه حالش و کوفتش بشه

امیدوارم هیچوقت تو موقعیت من قرار نگیری تا بخوای درکم کنی ولی وقتی یه نفر دکتر جوابش کرده و داره از غصه دق میکنه این حرفه بهش میزنی؟؟؟

امیدوارم هیچوقت تو موقعیت من قرار نگیری تا بخوای درکم کنی ولی وقتی یه نفر دکتر جوابش کرده و داره ا ...

حاجی...خب الان قرار نیس بچه دار شی؟ خوبه که...دوس داشتی اونم بیاد تو این دنیا زجر بکشه؟