2777
2789
عنوان

دروغ و خیانت

90 بازدید | 3 پست

سلام بچهها اگر یکی از خانواده آن زن شوهر فرقی نمیکنه بهت وبع اطرافیان دروغهای بزرگ که اصلأ واقعیت ندارد و خیانت هم درکنارش چکار میکردین راهی بلدین که بتونم تماسها وپیامها رو برای مدرک جمع کنم هرکاری بکنی هرچی بگی باز خودشو تبرعه میکنه استقفرالله به خدا میتونه دروغ بگه هرکاری هم میکنه به پای یکی دیگه میاندازد رفت و آمد همه رو بریده حتی من اجازه ندارم برم بیام کاری کرده که با خانواده خودم که اینقدر کمکمون میکنن دشمن کرده هرچی میگه باید بگیم چشم این جور زن دیدین خواهش میکنم کمکم کنید چطوری کوشیشو بتونم چک کنم گوشی اون همیشه رمز داره تا به حال کوشیشو من بدون اجازه اون نگاه نکردم آخه من جوری تربیت شدم که باید اجازه بگیرم و راضی باشه طرف که از وسایلش هرچی استفاده کنم این از اول عقدمون دروغ میگفت من گفتم درست میشه ولی الان سه ساله بدتر شده میگن با گوشی میتونی تماسها پیامها بیاد توگوشی من راست میگن کسی بلده یاد بده ممنون میشم با تشکر از خواهران وبرادران عزیز این گروه

اولا که اولویت شما بابد همسرتون باشه یعنی بدون کمک خانواده خودتون نمیتونید زندگی کنید؟

شاید ریشه همه شک و بد بینی هاتون همین زیادی وارد کردن خانواده خودتون به زندگی شخصی باشه

از همسرتون دورید بهش بیشتر نزدیک بشید پای صحبتاش بشینید شاید دروغ گفتناش برای جلب توجه بیشتر شما باشه نه از قصد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولا که اولویت شما بابد همسرتون باشه یعنی بدون کمک خانواده خودتون نمیتونید زندگی کنید؟ شاید ریشه همه ...

سلام نه اون از اول دروغ میگفت من هرچی میگه میگم چشم واقعاً دروغهایی میگه که مثلاً من چندساله با یکی دوست هستم میشناسم میگه همسایه گفته فلانی زنش گفته من خانواده شوهرم را راه نمیدم به خانه ام حتی اجازه نمیدهم بره مادرشو ببینه ازاین حرفها که مادر اون بنده خدا 4 ساله فوت کرده این خانم من آب که میخوریم باید به مادرش بگه خدا شاهد مادر من مقصر زنمه منو دعوا میکنه نصیحت میکنه ولی روزی نیست که پدرمادرش از روستا زنگ میزنن منو تهدید میکنن هرچی کار میکنم میگیره نمیدونم چکار میکنه خود شیفته و وسواسه قرص میخوره میخوابه شب میام خودم غذا درست کنم لباسها روبشورم دیگه داره سو استفاده میکنه ازمن خانوادهام رو گفته نیان خوب مادرم میگه شما خوش باشین میخوام بیام چکار یک تلفن نمیزنه به خانوادهام ولی گوشی دستش با کل اقوامش حرف میزنع و منو کوچیک میکنه بی عرضه میگه دهنم بسته تمیتونم کاری بکنم بگم نگو این حرفها رو میگه تو کو نخور ازاین حرفها