2777
2789
عنوان

چی بگم بهش

64 بازدید | 7 پست

یه دختره هم کلاسیم روم کراش زده، از اول سال تا حالا ول کن من نیست که من برم زن داداشم بشم. بارها هم بهش گفتم من قصد ازدواج ندارم ولی ول نمی کنه. چی بگم بهش بس کنه؟

حتی یه درخت آسیب دیده هم میتونه زیباترین شکوفه ها رو خلق کنه🎀✨️🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو نامزد دارم

اگه تناسخ حقیقت داشته باشه و همه ما فقط یه روح در بدن ها و ظواهر مختلف باشیم ، دوست دارم بدونم چند نفر توی موزه ها به هنر خودشون خیره میشن ، موسیقی هایی که خودشون توی زندگی های مختلفشون ساختن گوش میدن و کتاب هایی رو میخونن که یادشون نیست خودشون نوشتن :))

بگو بس کن دیوونه

بس نمی کنه . یبار رفتم بهش گفتم بابام خواستگارا رد می کنه و کلی تهدیدش کردم ولی ول کن من نیست

بس نمی کنه . یبار رفتم بهش گفتم بابام خواستگارا رد می کنه و کلی تهدیدش کردم ولی ول کن من نیست

رسما رد داده

من آدمی ام ک خیلی کارا دلم میخاد انجام بدم،ولی تو ی بدنی ک خیلی دلش میخادبخابه گیرافتادم🤪🤪🤪

منکه اصلا متوجه نمیشم دختری یا پسر؟ دختره میگه بیا باهم باشیم یا تو دختری میگه بیا زن داداشم شو؟ نمی ...

دخترم

2790
2778
2791
2779
2792