2789

منم وقتی شوخی میکنیم و اسم ی زنه دیگه میاره انقدر پس گردنی و نشگون میگیرمش که به غلط کردن میوفته بعضی وقتا هم کشتی میگیریم زورم نمیرسه بهش گازش میگیرم😫😫😁😁

بی عشق نشاط و طرب افزون نشود♥️بی عشق وجود خوب و موزون نشود

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

یه بار شوهرم جلو خانوادش اومد شوخی کنه باهام متکا سنگینو بدجور پرت کرد سمتم خورد تو صورتم دردم گرفت منم نامردی نکردم همونو محکم کوبوندم تو صورتش دیدم بدش اومد تازه فشمم داد گفتم جنبه نداری سره شوخیه باز نکن. 

منم وقتی شوخی میکنیم و اسم ی زنه دیگه میاره انقدر پس گردنی و نشگون میگیرمش که به غلط کردن میوفته بعض ...

ماهم همینکارو میکنیم چه تفاهمی 😂😂😃😂😂

بعد من میزنمش اون میخنده میگه میخندم زورم کم میشه وگرنه دستتو میگرفتم عمرن حریفم بودی. اما تا میخوره میزنمشا 😂😂😂 حقشه 

یه بار شوهرم جلو خانوادش اومد شوخی کنه باهام متکا سنگینو بدجور پرت کرد سمتم خورد تو صورتم دردم گرفت ...

😂😂😂😂😂😂افرییینن.

نه اخه ميدوني اون فقط داد زد ولي من هم بهش گفتم خفه شو هم زدمش😔

والا این همه تاپیک میزنن شوهرشون زدتشون یه بارم خانوم بزنه اصن دلم خنک شد تاپیکتو دیدم 😑😂😂

« فاشیسم از رگ گردن به ما نزدیکتر است »            کلیشه شده است. فاشیسم منطقِ حذفِ "دیگری" است. ما همگی در زندگی روزمره فاشیست هایی کوچکیم ، مگر اینکه خلافش را اثبات کنیم.
ماهم همینکارو میکنیم چه تفاهمی 😂😂😃😂😂 بعد من میزنمش اون میخنده میگه میخندم زورم کم میشه وگرنه د ...

اره والا انقدر کیف میده .من یه بار انقدر حرصم دراومده بود داشتم اب میخوردم لیوان اب و ریختم روش و حالا نزن و کی بزن 😂😂