2777
2789
عنوان

دارم میمیرم بیاید😭😭😭😭😭😭

220 بازدید | 17 پست

حالم خیلی بده😭😭😭 دست ودلم به هیچ کاری نمیره، افسردگی و فرسودگی روحی دارم ، تا یک ماه پیش یکم مطالعه میکردم، زبان میخوندم الان یک ماهه همونارو هم انجام نمیدم

اصلا از خونه بیرون نمیرم بعضی وقتا فقط میرم پیاده روی، روی پل نزدیک خونه

اونم وقتی میرم میبینم هیچ تفاوتی با توخونه موندن نداره برام، سرم میندازم پایین میرم و میام ولی دیگه هیچ انگیزه ای هم برای بیرون رفتن ندارم

آرزومه یه رابطه عاشقانه فاب و ایمن داشتم ولی به هزاران دلیل نمیشه

اعتماد به نفسم پایینه و خجالتی ام نمیتونم برم سرقرار و کافه و...

فقط منتظرم بمیرم

از صبح تا شب تو اتاقم درو میبندم اهنگ گوش میدم و به عشق خیالیم فکر میکنم

۱۵ کیلو وزن اضافه کردم و قیافه و هیکلمم داغون شده

دارم کم خوری میکنم یعنی اشتهامم خیلی کم شده میترسم پوست صورت و بدنم شل بشه یه درد به دردام اضافه بشه😭😭😭😭😭

فقط منتظرم بمیرم هیچ امیدی به این زندگی و آیندم ندارم

هیچ دوست و ارتباطی هم ندارم

اگه یه عشق داشتم همه چیو تحمل میکردم

عزیزم همه ی اینا چاره داره تا کی میخوای خودخوری کنی ... از خونه در بیا بیرون برو باشگاه پیش روانشناسم برو حتما

سایت پر شده از ادم مخبر و خبرچین ک وقتی ی چیزی مخالف خودشون میبینن گزارش میزنن .. امیدوارم منقرض شید

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یه چیز خیلی مهمی ک ندیدش گرفتی سلامت حسمی ات هست مواظب خودت باش خودت ب خودت کمک کن منتظر معجزه از جا ...

تنها چیزی که حالمو خوب میکرد خوردن خوراکی و شکلات و غذا بود 😭😭😭

عزیزم همه ی اینا چاره داره تا کی میخوای خودخوری کنی ... از خونه در بیا بیرون برو باشگاه پیش روانشناس ...

پول باشگاه ندارم فعلا، دور و برمون هم نیست، پول روانشناسم ندارم هرکدوم از اینا کلی پولشه

ورزش رو شروع کن. اشتهات هم کم کم بر میگرده. به خودت و اعصابت یک مدت استراحت بده. بدنت کم کم ترمیم می کنه خودش رو. ذهن و جسم رابطه قوی دارن. بعد کم کم خودش بهت میگه چیکار کنی.

به فکر جسم و روحت باش. عشق همبه وقتش میاد سراغت. هیچوقت دیر نیست دختر خوب.

پول باشگاه ندارم فعلا، دور و برمون هم نیست، پول روانشناسم ندارم هرکدوم از اینا کلی پولشه

اگه میتونی ی سرکاری برو ی مدت ... سر کار ک بری ارتباط اجتماعیت قوی تر میشه ی پولی دستت میاد شاید با یکی اوکی شدی ..

سایت پر شده از ادم مخبر و خبرچین ک وقتی ی چیزی مخالف خودشون میبینن گزارش میزنن .. امیدوارم منقرض شید

ورزش رو شروع کن. اشتهات هم کم کم بر میگرده. به خودت و اعصابت یک مدت استراحت بده. بدنت کم کم ترمیم می ...

دیگه کی قراره بیاد خیلی خسته ام یه ماه دیگه میرم توی ۳۱ سال، هیچ انگیزه و دلخوشی تو این زندگی ندارم

اگه میتونی ی سرکاری برو ی مدت ... سر کار ک بری ارتباط اجتماعیت قوی تر میشه ی پولی دستت میاد شاید با ...

دنبال کارم نیست کاری درست و حسابی که به من و تحصیلاتم بخوره

دیگه کی قراره بیاد خیلی خسته ام یه ماه دیگه میرم توی ۳۱ سال، هیچ انگیزه و دلخوشی تو این زندگی ندارم

زمانش رو نمیشه معلوم کرد. باید خودت رو درست کنی تا اینقدر بیتاب یک عامل بیرونی نباشی.

به قول مولانا

جمله بیقراریت در طلب قرار توست

عاشق بیقرار شو، تا که قرار آیدت

امیدوارم حالت بهتر و بهتر بشه.