2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم بخاطر شرایط بدی که تو خونه مادری داشتم شوهر کردم برای فرار الان شرایطم خیلی بهتره ولی افسردگی گرفتم شوهر همچین آش دهن سوزی نیست من مجبور بودم وگرنه شرایطم خوب بود تو سن کم ازدواج نمیکردم به هیچی نرسیدم از همه جهات عقب موندم ازدواج جلوی پیشرفتتو میگیره حتی با بهترین آدم

درخواست دوستی ندین خواهشا آرامشم از همه چیز مهمتره برام خوشحال میشم با نظراتتون راهنماییم کنین 
من خودم بخاطر شرایط بدی که تو خونه مادری داشتم شوهر کردم برای فرار الان شرایطم خیلی بهتره ولی افسردگ ...

بهتره که اگر هر دو دنبال پیشرفت باشید میتونید تیم بشید و باهم پیشرفت کنید تنهایی کسل کننده اس....

چقدر خوشم میاد ار ادم هایی که با عشق ازدواج کردن به پایه هم پیر بشید ❤️پایدار باشه

سلامت باشید

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
بهتره که اگر هر دو دنبال پیشرفت باشید میتونید تیم بشید و باهم پیشرفت کنید تنهایی کسل کننده اس....

نه شوهرم فقط به فکر کار کردنه یه قرون پول دستش بیاد زیاد به فکر تغییر و پیشرفت نیست تو این چن سال نسبت به مجردیم خیلی تنبل شدم بیشتر وقتا خونه ام هر وقت پول خواستم برم هنری یاد بگیرم نداشته من بی انگیزه شدم دیگه بگه هم حال ندارم برم رفتم تو پیله تنهایی خودم

درخواست دوستی ندین خواهشا آرامشم از همه چیز مهمتره برام خوشحال میشم با نظراتتون راهنماییم کنین 
کم کردن ارتباط و پیچوندن مهمون جواب میده؟

منکه حالا تلاش میکنم ارتباط کم کنم باز حداقل ماهی یدونه مهمونی رو مبگیرم هیییچ راهی نداره خواهررفتامدم نکنی میگن فلانی منزویه 😂🥴