2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خوبه انتقام نیست. به فکر خودت بودنه

انقدر آدم خودشیفته ایه که نگو ، فرض کن کلی باهم اوکی بودیم اما تا یکی جدید پیدا کردش وانمود کرد من رو نمیشناسه ، ی نقاش و هنرمند موفقیه ، کلا ی آدمیه که از موفقیت و جذابیتش برای دختر بازی استفاده میکنه ، جواب همچین آدمی باید این باشه که منم موفق بشم تا بفهمه دنیا دور اون نمیچرخیده

انقدر آدم خودشیفته ایه که نگو ، فرض کن کلی باهم اوکی بودیم اما تا یکی جدید پیدا کردش وانمود کرد من ر ...

اما برای موفق شدن بنا رو بر این بزار که اولیتت پیشرفت خودت باشه.

اینجوری ناخودآگاه همه ی اینا پیش میان

🌹🌙شبی مجنون به لیلی گفت کای محبوب بی همتا تورا عاشق شود پیدا ول مجنون نخواهد شد♥️

چطوری یاد گرفتی با آدم ارتباط برقرار کنی تو تایپک اون پسر بچه دیدم من خودم آدم نچسبیم بلد نیستم ارتب ...

با کلاس های تاتر ، و زبان ، تو اینجور موقعیتها مجبوری ارتباط بگیری ، بعد که کم کم جولو بری میفهمی خیلی راحته

مرسی عزیزم درباره چه موضوعی خب باهاشون حرف بزنم

راجبع خودت ، حسی که داری ، و چیز هایی که برای تو جالبه ( اگه فیلمی باشه که تو دوست داری ، مکانی که تو دوست داری ، حتی حیوانات و غذا هایی که دوست داری ) همینقدر ساده :)