2777
2789
عنوان

یک کنکوری تجربی

307 بازدید | 24 پست

من امتحانات دی رو نخوندم معدلم افتضاح شده ( مدرسه گفته بود نخونین و تست بزنین ولی کثافتا زیر قول زدن و کارنامه هم چاپ کردن )

بد تر از اون یک مشت دانش آموز منگ و اسکل یهویی اوج گرفتن و من ما امید شدم

امیدی به قبولی پزشکی داشته باشم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پزشکی؟😐😂

دردونه قشنگم اگه پزشکی میخای اول یه پوست کرگدن به خودت پیوند بزن و گوش هات هم برا حرف دیگران کر کن

دوم حتماااا برای درسات از اساتید خوب استفاده کن کتاب کمک درسی هم در کنارش شده پکیج بخری اینکارو بکن اون دانش اموزایی ک میگی اوج گرفتن احتمالا همینکارو کردن

سوم اینکه توقع نداشته باش سال اول و دوم پزشکی بیاری اینکه زیر دو سال پزشکی بیاری با توجه ب وضعیتت احتمالش خیلی کمه

چهارم برای روحیه و ... ی کلاس ورزشی حتما برو و ی مشاور برا خودت داشته باش

موفق باشی عزیزم🤍

نمونه اش من

هیچ وقت فکر نکن اونا منگ و اسکلن تا مثل من نشی معدل نهم من۲۰بود دهم اونم تو مدرسه خاص دارم میوفتم دلیلش همین طرز فکر بود روزبه روز هم بدتر میشم بعد ده سال درس خوندن فکر نکنم جایی برسم دیگه

هیس!!!!🌚💔

پزشکی؟😐😂 دردونه قشنگم اگه پزشکی میخای اول یه پوست کرگدن به خودت پیوند بزن و گوش هات هم برا حرف دی ...

چرا چرت و پرت میگی و ناامید میکنی ؟ هزااااران نفر بودن که حتی با پایه صفر از بهمن تونستن نمونه های واقعیش هم هست تو سایت قلم چی ..برو بزن امیرهوشنگ شکرانی تو قلم چی خود اقای قلم چی مصاحبه کردن با معدل 12 و بعد از برگشت از سربازی از اواخر دی شروع کرده دندون شهید بهشتی قبول شده این یک نمونس ..مشاور خودم گفت دانش اموز داشتم بهمن اومده پیشم با تراز 4900 قلم چی پزشکی قبول شده ...چر چرت میگی از کجات درمیاری ؟

این حرفو از کجا زدی گلم؟ زیر دو سال پزشکی نمیشه؟ خندیدیم

کامل خوندین چی گفتم؟ گفتم با توجه ب وضعیتی ک دوستمون گفت نمیشه میگه چیزی نخونده

عزیزم نکنه از تو شکم مادر بدون خوندن چیزی مردم دکتر میشن😂😂

ادمی دیدم که فقط تو ۵ ماه تونست پزشکی قبول بشه

خودت فکر کن گلم با ۵ماه خوندن میتونه کسی با سهمیه ایا و تیزهوشانیا رقابت کنه؟ عام البته اگ سهمیه داشته یا تو تیزهوشان بوده اره میشه همچین چیزی🫠