2777
2789
عنوان

یه نظر میدید

102 بازدید | 13 پست

من پسرم . با یه دختر خانمی (هم کلاسیمه)در حد چت رسمی طور در ارتباط هستیم . درسی و...

ولی اومدم دیدم یه پیامی فرستاده ولی پاک کرده اما نوتیف پیامش بهم اومده و سلام و احوال پرسی کرده .

به نظرتون چرا پاک کرده ؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یعنی چی کامل توضیح بده ازش خوشت میاد؟

خودم اره واقعیت و از لحاظ رفتاری من خوشم میاد ازش و چند باری توی فضای مجازی ریپلای و.. ولی بسیار محترمانه انجام دادم ولی وقتی خودم مثلا ریپلای میزدم ایشون ادامه میدادن ولی حس میکنم ایشون خجالت میکشه شروع کنه ولی واقعیت نمی دونم که ایشون به من علاقه داره یا نه

ولی از این نوتیفی که بهم اومد ولی پاک شده بود شک کردم .

ببین خواهر من خودم میخوام بفهمم که این علاقه دوطرفه هست یا نه اگه نیست خودم بکشم کنار میدونم سخته ولی خب

خودم اره واقعیت و از لحاظ رفتاری من خوشم میاد ازش و چند باری توی فضای مجازی ریپلای و.. ولی بسیار محت ...

چون همکلاسیته یکم اوضاع سخت میشه

اگر از اون دخترا نیست که بعداً پیشنهادت رو بزنه تو سرت

بهش پیام بده بگو میخوام فلان کافه ببینمتون برید اونجا خیلی محترمانه بگو شما دختر خوبی هستید و تایپ منید اگر شما هم از من خوشتون میاد یکم با هم دیگه آشنا بشیم و از این جور حرفا خود پسرا بهتر میدونن دیگع

چون همکلاسیته یکم اوضاع سخت میشه اگر از اون دخترا نیست که بعداً پیشنهادت رو بزنه تو سرت بهش پیام بده ...

خواهر عملا با کار هایی که کردم دوست داشتن من نسبت به اون لو رفته .

ولی منتظر چراغ سبز بودم که اگه ایشون از من خوشش میاد یه جوری معلوم شه .

ایشون هم واقعا خیلی سخته بهش پیشنهاد دادن . چون کمی مذهبی طور هست . ولی واقعا بهش فهموندم که علاقه دارم