2777
2789
عنوان

لطفااا بیایدد

77 بازدید | 4 پست

سلام خوبین؟

یک چیزی خیلی مغزمو درگیر کرده

امروز با یکی همگروه شدم (با خواست خودم)

برای یک مسابقه

باید یک کلیپ درست کنیم بعدش من چون ادیتم خوبه همه کار ها میوفته روی دوش من (اگه به بقیه همگروه هم بسپارم خراب میشه!) چون سپردم و نتیجه ای نداشت و از طرفی دیگه کارم با هوش مصنوعی اینا اوکیه بازم اینم به عهده منه

یک کلیپ ساخته بودم با چند نفرم همگروه بودم ادیتش و مطلبش همه چیز من پیدا کرده بودم و ساخته بودم خونه یکیشون رفته بودم فقط کنارم نشسته بود هیچ کاری نمیکرد بهشم میگفتم میگفت بلد نیستم بهش گفتم حالا یک کار کن کلا خراب شد مجبور شدم از اول بسازم یکی دیگه هم همگروهم بود اصلا نیومدد!!! اقا من درست کردم مونده بودم اسم اونو بزنم یا نه که اون همگروهم گفت نیومده نزن منم نزدم فرستادم برای معلم از طرفی دیگه این همگروه گرامی زنگ زد کلیپ رو بفرست ببینم بعدش فرستادم گفت اسم منو نزدین گفتم نه چوت نیومدی (اینم بگم زنگش هر چی میزدیم جواب نمیداد تا خودم زدم یکبار جواب داد که گفت نمیاد، وقتی هم اماده شد زنگش بزنم ببینم که برنامه ای داره اسمش بنویسم یا نه 2 بار زدم جواب نداد منم ننوشتم) بعدش روز اخر تحویل اثار بود که دیگه دلم سوخت اضافه کردم

موقعی که معلم پرسید که کیا چیکار کردن خب حقیقتو گفتم که یه ذره همگروهام یه جوری شدن چون من گفتم چیکارا کردن

ولی برام مهم نبود خب دیگه گذشت..

حالا میترسم برای اینم اینجوری بشه (خودمم اصلا ادعاعی ندارم که ادیتم خوبه)

میترسم همش بریزه روی سر من با این وضع امتحانات

بنظرتون چیکار کنم؟

راستی این همگروهم اون قبلیا نیستن

به معلمت بگوبنظرم.بگومن گروه تشکیل بدم هم بازتنهایی انجام میدم بزارانفرادی کارکنم.یاهم نمیدونم🙃

خیلی ممنوننن از راهنماییت💋🥰

ولی خب تو سیستم ثبت شده امکان نداره انفرادی انتخاب کنم 😊از یه جای دیگه همگروه جدیدم دختر خوبیه فقط نمیدونم چه رفتاری نشون بدم که هم اون ناراحت نشه و هم با همکاری هم درست شه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خیلی ممنوننن از راهنماییت💋🥰ولی خب تو سیستم ثبت شده امکان نداره انفرادی انتخاب کنم 😊از یه جای دیگه ...

درکت میکنم خودت اینقدقوی وکارت روتمیزدرمیادری نمیتونی کاربقیه روحساب کنی روش.کارسبک تربده بهش یادبذه بهش اونم یکاری بکنه

ترجیح میدم بجای باوقاربودن خوشحال باشم👻

درکت میکنم خودت اینقدقوی وکارت روتمیزدرمیادری نمیتونی کاربقیه روحساب کنی روش.کارسبک تربده بهش یادبذه ...

خیلی عالی ممنونم 💞💞

فقط میترسیدم یک رفتاری نشون بدم بنده خدا احساس بدی بگیره🥲😅