2777
2789
عنوان

لیزر

| مشاهده متن کامل بحث + 120 بازدید | 27 پست
عزیزم من هم رولی رفتم هم درحال حاضر شاتی میرم رولی کثیفکاری زیاد داره،دردش بیشتره ولی شاتی اصلا درد ...

کثیف کاری رولی منظورتون ژلیه که میزنن؟ برای شاتی ژل نمیزنن؟

جامعه بیماراست اجتماعی بودن لزومی ندارد!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ٩ جلسه رولى رفتم و نتيجه اي كه بايد بعد اين همه جلسات رو ببينم نديدم و قصد دارم يجا ديگه شاتي برم

ممنون بابت پاسخگویی عزیزم

من با دستگاه رولی اشنایدر پلاس لیزر کردم عالی بود

هم روشن کننده پوست بود و هم بدون درد بود قابلیت لیزر موی کرکی هم داشت و خیلی هم زود نتیجه گرفتم

تو اصفهان کلینیک ریحان این دستگاه رو داره

09217870776

من با دستگاه رولی اشنایدر پلاس لیزر کردم عالی بودهم روشن کننده پوست بود و هم بدون درد بود قابلیت لیز ...

ممنون عزیزم

آره شاتی واقعا میسوزونه رولی خیلی بهتره

به جرات میگم کلینیک ریحان خیابان هشت بهشت اصفهان بهترین مرکز لیزری هست که رفتم من جاهای مختلف رو امتحان کردم ولی اینجا واقعا همه چی تموم بود از دقت اپراتور و رعایت بهداشت شون بگیر تا کیفیت عالی دستگاه که بدون درد بود پوستم روشن تر شد و خیلی سریع جواب گرفتم بدون اینکه موهام ضخیم بشه. نوبت دهیشون دقیق و آنتایم بود اصلا معطل نمیشدم .من فوق العاده راضی بودم شمارشون رو میذارم خودتون ازشون مشاوره بگیرید

09217870776