2777
2789

یکی خوب داشتم اونم رفت

خیلی خواستگار داشتم از بچگی ولی همممممه از دم داغون

انگار هزارجا رفته باشن بعد بیان خواستگاریم😬😂

چرا؟؟؟

من شوهر جذاب خوشتیپ خوشگل میخوام :)))

خوش اخلاق و مهربون و عاشق هم باشه

🤗😃😍😋😋😋😋

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشالله قسمت میشه

ولی دردسرم زیاد داره

هی باید مواظبش باشی

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن

صورت زیبای ظاهر هیچ نیست، خواهرم سیرت زیبا بجوی

با توجه به تجربه، ۲۰ساله متاهل بودنم بهت پیشنهاد میدم این زمونه اصلا دنبال ظاهر و قیافه طرف نباش فقط اخلاقش دیدی تو همین نی نی سایت چقد خانما میان مینالن شوهرم خیانت کرد شوهرم دست بزن داره اینا درست انتخاب نکردن

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
انشالله قسمت میشهولی دردسرم زیاد دارههی باید مواظبش باشی

دقیقا من تابستونی با شوهرم رفته بودم کتابای دخترم فنری کنم زنه برگشت به شوهرم گفت کتابای نامزدته من 🙄🙄شوهرم 🤗حالا نگو منم باردارم دوتا هم بچه دارم

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دقیقا من تابستونی با شوهرم رفته بودم کتابای دخترم فنری کنم زنه برگشت به شوهرم گفت کتابای نامزدته من ...

اره دیگه

شوهر من زیبایی داره ولی خیانتکاره، معمولا هم دخترا میان سمتش

خدا از هیچکدومشون نگذره

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن
اونا خودشون دست به کار شدن نه که سنتی بیاد براشون

ولی بخدا سنتی هم بوده

دیدم که میگم

دختره داغوووون ولی شااااانس بالا

سنتی یکی اومد باهاش ازدواج کرد از هرلحاظ بهترین