2821
2789
عنوان

راهنمای

62 بازدید | 10 پست

خواهش میکنم هر کی راهی میدونه بهم بگه من همزاد دارم بشدت اذیت شدم تو زندگیم خیر ندیدم الانم دخترم شبیه خودم شده هر ذکری ایه ای نذری بگید انجام دادم درست نشده بزرگترین بلاها سرم اومده شماره یه دعا نویس خوب هر کی داره بهم بده

نگین کسی آخر دنیا رو ندیده کسی ک به آخر خط رسیده دیده

همزاد همه ادما دارن کسی نیست نداشته باشه اگر میخوای بدونی همزادت مشکلی داره یا نه به تواب هات دقت کن اگر هشب خواب خودت میبینی یعنی غیر از اون چشمی که میبینه تو خوابها جدا خودتم میبینی زیاد اره اون همزادته احتمالا زیادی اومده نزدیکت به دلیلی ایات سکینه رو یه مدت گوش کنی درست میشه همزاد چیز خاصی نیست همزاد خودتی تو دنیا اجنه کارش هم حفاظت ازت

برای دخترت به دنیا اومد عقیقه نکردی؟

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

همزاد همه ادما دارن کسی نیست نداشته باشه اگر میخوای بدونی همزادت مشکلی داره یا نه به تواب هات دقت کن ...

من 22سالگی جدا شدم بااینکه کلی خواستگار خوب داشتم جور نشدن درس خوندم به هیچی نرسیدم هر کاری میخوام بکنم شکست میخوره همیشه مریضم بدشانسم وووو الان دخترم هم شبیه خودم میشه چن جا بهم گفتن همزاد دارم یکی گفت12ملیون میگیرم ولی واقعا ندارم

من 22سالگی جدا شدم بااینکه کلی خواستگار خوب داشتم جور نشدن درس خوندم به هیچی نرسیدم هر کاری میخوام ب ...

همزاد همه دارن اینا واسه کاسبی خودشون به همه اینو میگن

ببین اگر مشکلت ماورایی باشه یعنی یه طلسمی چیزی باشه حرز امام جواد از جای معتبر بگیری نمازشم خودت بخونی بندازی گردنت همش حل میشه

اون عقیقه هم که تو اسلام خیلی توصیه شده 7 روزگی و گفتن اگر نشد هر وقت تونستید بکنید حتی تو پیری اون مشکلات ماورایی رو کامل رفع میکنع

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
همزاد همه دارن اینا واسه کاسبی خودشون به همه اینو میگن ببین اگر مشکلت ماورایی باشه یعنی یه طلسمی چیز ...

حرز سه ماهه گرفتم هم خودم هم دخترم رفتم مشهد کفر نباشه از روزی ک از مشهد اومدم مشکلاتم چند برابر شدن

حرز سه ماهه گرفتم هم خودم هم دخترم رفتم مشهد کفر نباشه از روزی ک از مشهد اومدم مشکلاتم چند برابر شدن

همینه دیگه کلا اگر جنی چیزی داشته باشید حرز میگیرید خیلی اذیت میشید و مشکلات زیاد میشن چون اونا دارن اذیت میشن تمام تلاششون میکنن که شما از این کار ها دست برداری ولی باید ادامه بدی و تحمل کنی تا کامل اتصالشون قطع بشه

راحت ترینش که نخواین اذیت بشین همون عقیقه است ولی خب الان قیمت گوسفند خیلی زیاده

همینه دیگه کلا اگر جنی چیزی داشته باشید حرز میگیرید خیلی اذیت میشید و مشکلات زیاد میشن چون اونا دارن ...

اره همون تو مشهد روز اخرش خبر بدی شنیدم تو کل راه گریه کردم از اون روز هم همش مشکل دارم حرز هم بستم به بازوم عقیقه ندارم من به زور ماهی یه مرغ میگیرم واسه مصرف خودمون

اره همون تو مشهد روز اخرش خبر بدی شنیدم تو کل راه گریه کردم از اون روز هم همش مشکل دارم حرز هم بستم ...

ممنونم ک جوابمو میدید

اره همون تو مشهد روز اخرش خبر بدی شنیدم تو کل راه گریه کردم از اون روز هم همش مشکل دارم حرز هم بستم ...

اگر خونتونم سنگینه یعنی میای توش حالت بد میشه چهل روز سوره بقره یا طه یا عنکبوت بذار پخش بشه سبک بشه

راستی یه چند تا کار هست کمک میکنه زود تر تموم شه مثلا یکیش دوش نمک بری حموم بدنت خیسکردی یکم نمک به بدنت بمالی بعد چند دقیقه اب بکشی یا گوش دادن ایات سکینه

یا اینکه روی اب ایت الکرسی و چهار قل بخونی بخوری

نمازتو اول وقت بخونی غسل هاتو طهارت رعایت کنی

روزی شده یه صفحه قران بخونی

و اینکه تو خونه موقع اذان خودت اذان بگی این هم خودت سبک میکنه هم خونه رو

اگر خونتونم سنگینه یعنی میای توش حالت بد میشه چهل روز سوره بقره یا طه یا عنکبوت بذار پخش بشه سبک بشه ...

ممنونم خیر ببینی