2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متاسفانه سخته نمیدونی چقد افکارم منفیه

ب مرور درست میشه تو تلاشتو بکن

🔴دین زده ها و جیره خورا نه ریپ بزنن نه لایک کنن نه تو تاپیکم بیان خون خوار ها با من هموطن نیستن🔴 از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست...

الان دارم مینویسم ولی یهو منفی میشع بعد نوشتن

طوری نیست هروقت متوجه شدی منفیه جلوشو بگیر شاید دودقیقه بعد باز ببینی داری ب منفیا فکر میکنیا هیچ ایرادی نداره مهم اینه ک تا متوجه شدی جلوشو بگیری

🔴دین زده ها و جیره خورا نه ریپ بزنن نه لایک کنن نه تو تاپیکم بیان خون خوار ها با من هموطن نیستن🔴 از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست...

چجوری مدیتیشن میکنی ینی اهنگ ملایم و سکوت و...؟پاکسازی چجوری؟

اهنگ ملایم میزارم و حالت هرم میشینم و ذهنم رو خالی میکنم ی شمع هم بزاری جلوت بهتره اگه نمیتونی ب هیچی فکر نکنی شروع کن از ۵۰ بشمار ب عقب .. پاکسازی هم من با نمک دریا انجام میدم یعنی خیلی خوبه ها کلا استرس و منفی گری و همچی رو دور میکنه

چو نخواهی ، رنجی نماند ..🌱

بانمک حموم میکنی؟؟

نه یه تشت میزارم و نمک میریزم داخلش بعد پاهامو میزارم و تصور میکنم همه انرژی های منفی از راه پاهام وارد آب شده بعد تشت رو خالی میکنم عزیزم

چو نخواهی ، رنجی نماند ..🌱

وای اره من خیلی دوست دارم باز شروع کنم من پایه تم روبیکا بزن

بعضی از بچها روبیکا ندارن،بعضیا ایتا ندارن

تو همین سایت باشه بهتر نیست؟ی تاپیک بزنم؟

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی

متاسفانه سخته نمیدونی چقد افکارم منفیه

ای اف تی براش بزن

تو گوگل سرچ کن ای اف تی متوجه میشی چی هست

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی

باید تصور سازی کنی ولی وابسته نباشی رها باشی اتفاق میوفته

نکته اصلی همینه رها سازی

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......