2777
2789

خیلی جذب داشتم،یادم نمیاد ی سری از مهم تریناش یادمه

عقد بودم،شوهرم ۲ماه گذاشت رفت و نمیخواست منو،کلا رهاش کردم و شکرگزاری فقط نوشتم،خودش پیام داد و برگشت و وقتی برگشت کلا ی ادم دیگه شده بود،دقیقا چیزی ک نوشته بودم شد

دوستم ی خونه خوشگل داشت از ساخت و معماری خونه ش خیلی خوشم میومد و همیشه تو تصوراتم اون خونه مال من بود،دقیقا خونه ای که کرایه کردیم و ۳ساله توش هستم مو ب مو شبیه خونه دوستم

همین دیروز تو دفترم نوشتم امروز پول ب دستم میرسه و بدون اینکه من بگم شوهرم ۱ملیون بهم پول داد

🚫آقایون درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم،خجالت بکشید تروخدا🚫يک روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديدهای،لحظهای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای شما نمیشه برا منم یه چیزی جذب کنی 🙂💔😂چجوری اینجورین هستید چرا من نمیتونم به منم یاد بده ای دو ...

خخخخ عزیزممم هرکسی واس خودش میتونه جذب کنه

من جذبو از پیج امیر شریفی یاد گرفتم

الان متاسفانه انقد انرژی مثبتم بالا نیست ولی یه زمانی خیلی حواسم ب کلماتی ک میگم ب اهنگی ک گوش میدم ب فیلمایی ک میبینم ب طرز فکرم بود شکرگزاری خیلی میکردم تصویرسازی ذهنی انجام میدادم و قانون رهاسازیو عمل میکردم

ببین من خودم میخام دوباره شروع کنم من میخام جملات مثبت بنویسم و تکرارشون کنم ک انرژیم بره بالا بعد کم کم شکرگزاریو شروع کنم

هرچی میخای جذب کنی برو تو سایت یا پیج امیر شریفی ببین باید چیکار کنی

بچها من چندساله دارم آموزص میبینم الان فول فولم،اگه میخواید گروه بزنم باهم کار کنیم

🚫آقایون درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم،خجالت بکشید تروخدا🚫يک روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديدهای،لحظهای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی

جدب همسر چجوری بود

ویژگیهایی ک داشتو نوشتم و شکرگزاری میکردم ک همسرم این ویژگی هارو داره یا خودشو جذب میکنی یا یکی مثلشو

تصویرسازی میکردم ک دارم باهاش زندگی میکنم

و از یجا ب بعدم یه نامه واس خدا نوشتم گفتم همچیو سپردم ب خودت هرچی تو صلاح میدونی و دیگ رهاش کردم و معجزه وار شد هرکی داستان اشناییمونو میشنوه میگ مگ فیلم هندیه😂

چطور فکرای منفیو دور کنیم

تا فهمیدی فکرات منفیه بگو بسه دیگ و همونو مثبتش کن

مثلا جای اینک بگی ای بابا چ روز بدیو شروع کردم بگو خدایا شکرت چ روز خوبیه امروز حتی اگ نیست بگو اوایل ذهن و قلبت حرفاتو باور نمیکنه و فقط کلامیه کم کم با پوست و استخون باور داری ب افکارت

خیلی جذب داشتم،یادم نمیاد ی سری از مهم تریناش یادمهعقد بودم،شوهرم ۲ماه گذاشت رفت و نمیخواست منو،کلا ...

عزیزم همینجا یه تاپیک بزن ما رو تک کن لطفا

خدایا شکرت ❤️ مطمئن باش همون خدایی که یونس رو از دل ماهی نجات داد، خدای شما هم هست ، شما رو هم از غم و غصه نجات میده و دعایت را مستجاب میکنه❤
چطور رهاش کنیم

بشین فکر کن ب این چیزا ک خدا اون جلادی ک میگن نیست خدا خیرمونو میخاد

خدا یه دوسته خیلی صمیمی خیلی دلسوز

من خدایی دارم ک ب هنگام غمم میخندد و ب هنگام خوشی های دلم میخندد

ب بزرگیش فکر کن ب اینک همه کاری از دستش برمیاد و بهتر از تو میدونه چی برات خوبه

حالا بشین بنویس یا حرف بزن باهاش درد دل کن گریه کن تخش بگو نظر من اینه خواسته ی قلبیم اینه ولی خدایا هرچی تو بخوای من سپردم ب تو و رهاش میکنم و دیگ دنبال این نباش ک حتما خواسته ت بشه تلاشتو بکن ولی بگو نشد هم خدا بهترشو برام میخاد

میدونی رهاسازی همون توکل ب خداست

خیلی جذب داشتم،یادم نمیاد ی سری از مهم تریناش یادمهعقد بودم،شوهرم ۲ماه گذاشت رفت و نمیخواست منو،کلا ...

منم میخوام برای همسرم که الان خونه بابامم حذب کنم میشه کمکم کنی بگی چطور نوشتی که بهت پیام داد واومد سمتت