2777
2789

من حقوق پیش ثبت نام کردم به حفظیاتت کاری ندارم که موتور مغزت خیلی باید قوی باشه

لر بختیاری دودر زاگرس ریشه دار در دل خاک سواره برنو به دست💙🏆💙🏆💙🏆💙🏆 استقلال یعنی شکوه عظمت تاجی که با افتخار سر تاریخ نشسته آبی رنگی که حتی خورشید هم جلوش کم میاره بردش مایه خوشحالی افتخار باخت هیچ اهمیتی نداره مهم این من جون میدم برای این تیم🐳 ایران بانو میبینی وضعیت فرزندانت رو جون دادن اما کسی صداشون نشنید سپهر بابا💙😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید علاقه داشته باشی

رشته ی سختیه

اینم در نظر داشته باش که حداقل باید تا ارشد بخونی تا فیلد کاری مشخص داشته باشی و کسی با لیسانس وکیل خوب نشده

و به حرف کسایی که میگن اشباع شده گوش ندی و تلاش کنی دولتی قبول بشی برای ارشد

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

من انسانی ام فسلفه ام همیشه ۱۹۲۰بود و علاقه داشتم

پس بهتر برو حقوق ولی از ترم سه دیگه فشار درسا خیلی زیاد میشه باید خیلی بخونی و درسا مفهومی میشه

دیر فهمیدیم پس دیوار بالا رفته بود با همان خشت نخستین تا ثریا رفته بود

حسابدار که واقعا مثل ریگ ریخته اخر باید برن فروشگاه کره و روغن روحساب کنن یا ارا حسابدار ها رو فروشنده وحسابدار برمیدارن حسابدار تنها نه مگر اینکه سالها کار کنی مجرب بشی اونم شانس بیاری توجای خوب بری ورزومه ی خوب جمع کنی

حقوق همخودش هیچی نیست وکالتم قبول شب که خیلی سخته بازم هیچی نیست ودوستم دوتا داداشش وخودش وکیل هستن

داداشش شصت ساله هیچی نداره اون یکی چهل سالشه هیچی نداره دختره ام کلا نون خور مامانشه

من کارشناسی ارشد حقوق دارمدارم میخونم برا سردفتریحسابداری رو اطلاع ندارم از جزییاتشولی خوبی حقوق این ...

دفتر ثبت هم دوست دارم

عضو نیرو انتظامی هم میتونم بشم؟؟؟

حسابدار که واقعا مثل ریگ ریخته اخر باید برن فروشگاه کره و روغن روحساب کنن یا ارا حسابدار ها رو فروشن ...

شاید چون وارد نیست و الکی رفته بالا اخه داداش زن داییم الان چهار ساله ک وکالت رو گرفته درامدش خیلی خوبه خونه و ماشین خریده

حسابداریم میتونی بری بانک شرکت ...من حقوق خوندم علاقه نداشتم الانم مثل سگ پشیمونم😑

منم علاقه نداشتم اخه رشتهم تجربی بود و انصرافی پرستاری بودم ولی خب الان متوجه شدم ک اصن متعلق به انسانی و این رشته بودم نه تجربی و..