2777
2789
عنوان

همسایه بد

202 بازدید | 18 پست

خونه بالایی مون خالی شده یک مستاجر جدید قراره بیاد که امروز یک زن و شوهر اومدن خیلی طلبکار برخورد میکردن و مرده هنوز نیومده با دعوا و طلبکاری باهام حرف میزد .خانوما دعایی چیزی بلدین اینا منصرف بشن نیان اینجا؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به مرده با حالت شک و تردید بگو:والا چی بگم؟🤫خدا بهتر خبر داره.هر کی میاد توی این خونه زنش بهش خیانت میکنه و با دوس پسرش میاد اینجا.از من نشنیده بگیرین مستاجر قبلی سر همین قضیه خونشو عوض کرده.کلا خونه مشکل داره.

آره

به جای خلاص شدن از شر آن ها بهترین کار تغییر دادن رفتار آن هاست اول روی یک تکه کاغذ آیت الکرسی را بنویس یک پارچه آب پر کن اون کاغذ رو چند بار بزن تو آب نیت کن صد تا صلوات بفرست هدیه کن امام زمان بعد شربت گیلاس اضافه کن شربت درست کن اونا رو دعوت کن با این نوشیدنی از آن ها پذیرایی کن خدا شر اونا رو ازت سر کم می کنه

واقعا دعا میگیرین که مردم از کاری که میخان انجام بدن منصرف بشن یجوریایی دخالت تو کار مردم میشه 😕

حتما همسایه بد نداشتین ...من میخوام ایشاا..برن ی جای بهتر فقط اینجا نیان...