2777
2789
عنوان

وسواس شدید

70 بازدید | 10 پست

سلام خانوما من 6 ماهه عروسی کردم و ب شدت از زمان مجردی وسواس داشتم هم تمیزی هم نظم و روزی چند بار هر قسمت رو تمیز میکنم و واقعا خسته شدم چی پیشنهاد میدین باور کنید روزا ب اندازه ی خونه تکونی کامل تمیز میکنم و ب شدت خسته شدم شوهرم صداش در اومد مثلا روی کابینت رو بیش از 20 بار دستمال میکشم در روز

ب نام خدایی ک بودنش جبرانیست برای تمامی نبودن ها 🤍💎خداجون یادته چقد سختی کشیدم... چقد تلاش کردم... من ی عاشق واقعی بودم.. اما نشد 🫠❤️‍🩹فکر میکردم کنارم گذاشتی و فراموش کردی بنده ای مثل من داری اما اشتباه میکردم. تاریخ 1404/04/28من عروس شدم 💗🫠برای خوشبختیم دعا کنید 😍💗🫠در حال اقدامم دعا کنید خدا بدون دردسر بهم ی نی نی فقط 1 نی نی بده چون تنبلی شدید دارم 🥴مامان جون ب انتظار روزی هستم ک بیای تو دلم و ی روزی ک بتونم بغلت کنم دیگ اون روز من هیچ خاسته ای از خدا ندارم 😍

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یهو نذارش کنارهی هر روز کمترش کنبگو اصا بزار کثیف باشه خب که چی

نمیتونم هر بار ک تمیز میکنم باز بر میگردم میگم تمیز نشد مثلا گاز رو هر بار ک روشن کنم دوباره میسابم

ب نام خدایی ک بودنش جبرانیست برای تمامی نبودن ها 🤍💎خداجون یادته چقد سختی کشیدم... چقد تلاش کردم... من ی عاشق واقعی بودم.. اما نشد 🫠❤️‍🩹فکر میکردم کنارم گذاشتی و فراموش کردی بنده ای مثل من داری اما اشتباه میکردم. تاریخ 1404/04/28من عروس شدم 💗🫠برای خوشبختیم دعا کنید 😍💗🫠در حال اقدامم دعا کنید خدا بدون دردسر بهم ی نی نی فقط 1 نی نی بده چون تنبلی شدید دارم 🥴مامان جون ب انتظار روزی هستم ک بیای تو دلم و ی روزی ک بتونم بغلت کنم دیگ اون روز من هیچ خاسته ای از خدا ندارم 😍

وسواس ژنتیکی هست و فقط با رواندرمانی منظم کنترل میشه... چرا زمان مجردی ب فکر درمان نبودی؟

زمان مجردی شاغل بودم سرم گرم میشد ب کار بیرون دیگ خونه یادم میرفت اما از وقتی ازدواج کردم چون داعم تو خونه تنهام هی میزنه ب سرم فقط تمیز کنم خسته شدم دست و پام داغونه

زمان مجردی شاغل بودم سرم گرم میشد ب کار بیرون دیگ خونه یادم میرفت اما از وقتی ازدواج کردم چون داعم ت ...

جلوش بگیر.. هرچی دیرتر اقدام کنی سخت تر میشه درمان... یه روانشناس درست و درمون پیدا کن... تو اینترنت دنبال درمان نباش خیلی تخصصی هستش

منم وسواس دارم البته بعد از ازدواج اینطور شدم

شمام روزی چند بار هر قسمت رو تمیز میکنی؟

شمام روزی چند بار هر قسمت رو تمیز میکنی؟

اوف دو سه بار توالت کانترها روزی ۱۰بار خونه هم جارو برقی هر روز

پدرم دراومده فکر میکردم خودم اینطوریم به جای انگشت حتی حساسم هودم شیشه ای همسرم گاهی وقتها دقت نمیکنه جای انگشتش میمونه سریع میرم پاک میکنم

پاهام باید در روز دوبار یا سه بار بشورم دستها که دیگه نگم

قبلا کسی وسواسی بود باور نمیکردم الان خودم شدم