2821
2789

لایکم کن بخونم

اگر زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو بجای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام. چایترا بنوش و به جای من شاد باش و بدان که مرگ مرا از دردی بزرگ رهاند...🖤

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

وقتی از شادی ب هوا میپری مواظب باش کسی زمین رو از زیر پات نکشه

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

جملم حال آدمو خوب نمیکنه ولی واقعیته هرچند تلخه

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

و هیچ گاه خوشبخت نخواهی بود تا به شناخت برسی

هدف انسان از خلقت شناخت است

شناخت خودش و خدایش

و وقتی به شناخت برسد هیچ سدی امیدو ارامش و خوشبختی اش را به هم نخواهد زد...☘️

اعتماد میکنم به زندگی همچون نوزاد در رحم که به زندگی اعتماد داره

آدمهایی که ماشه ی احساسی ما رومیکشن ،درواقع آینه ی ما هستن که خودمون رو نظاره کنیم،کار ما تغییر اون آدمها نیست کار ما مشاهده خودمون هست...

خدایا به من قدرت و شهامت اینو بده تا تغییر بدم هر آنچه را که میتوانم تغییر دهم پذیرش این رو بده هر آنچه را که نمیتوانم تغییرش بدهم و خرد و آگاهی این که این دو را تشخیص دهم

آدمهایی که ماشه ی احساسی ما رومیکشن ،درواقع آینه ی ما هستن که خودمون رو نظاره کنیم،کار ما تغییر اون آدمها نیست کار ما مشاهده خودمون هست...

یکی هست

از اول زندگیت

قدم به قدم باهات بوده

تو تموم سختیا و خوشیات

شریک همه اشکا و دردات

شریک همه شادیات و لبخندات

نامش "خدا" ست که عاشقانه دوستت دارد

اما تو گاهی با ناشکری و شکوه ای این عاشق با عشقی پاک را ناراحت میکنی

یادت باشد فقط اوست که رمز خوبشختی و ارامش دلت را می داند

پس به پیشگاهش برو تا رمز خوبشختی را به تو بگوید...❤☘️

2825
2823