2821
2789
عنوان

خانمای عزیز🚫🚫🚫

170 بازدید | 16 پست

خانما برا اینکه گرم بشم و میل جنسیم زیاد شه چیکار کنم؟شوهرم خیلی هاته من سردم نمیتونم باهاش راه بیام.قبلا اوکی بودم معذرت میخام با یکم معاشقه آماده میشدم الان ببخشید حتی با ماساژ آلتش هم خوب نمیتونم حس بگیرم.اینم بگم اصلا مشکلی نداره اتفاقا آلتش بزرگم هس

الان پسرم دوسال و دوماهشه

کلا از بعد زایمان ریختم بهم

با این اوضاع میترسم ی وقت بهم خیانت نکنه

کِ گرچه رنج به جان رسد...امید دواست🌱

قرض تقویت ج بخور

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چی بگم والله،موندم چرا مجردا حشریتین و متاهلا نه😐خب برا چی ازدواج کردی پس،گرمیجات زیاد بخور حلوا خر ...

اوکی بودم

از بعد زایمان سیستمم ریخت بهم

هر روز بخورم ضرر نمیکنه؟

نه برای کنترل درد قائدگی ودرست شدن هورمون ها وکاهش وزن موثره تازه بهت انرژی هم میده و چون گرمیجات هست بدنتو قوی میکنه سرما نخوری

چ زیبا میگه جناب حافظ:اگر پوسیده گردد استخوانم،نگردد مهرت از جانم فراموش❣️

برا خانما هست؟

اره برو داروخونه بخر بگو خارجیشو بده بهت

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

یسری مکمل ها هستن واسه تقویت میل هستش، روش نوشته مخصوص خانم ها

فقط 17 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامانی کی میای تو دلم؟👶چشم انتظارتم🤰و بالاخره ۱۷ اسفند ۴۰۴ بی بی چکم مثبت شد😭😍خدایاشکرت🌱مامانی تو قشنگ ترین هدیه ی تولدم شدی🎊🥹💕۲۴ اسفند ۴۰۴ رفتم دیدم قلب کوچولوت تشکیل شده،قربون قلب کوچولوت بشم🥹💓5 اردیبهشت تو سالم بودیو دکتر احتمال داد که یه گل دختری،امیدوارم به سلامت بغلت بگیرم مامانی🤱۲۰ خرداد ۴۰۵ بابا اومد آنومالی صدای قلبتو گوش داد،ذوقو تو چشماش میدیدم،امیدوارم مامان بابای خوبی برات باشیم دختر قشنگم🥰

نه برای کنترل درد قائدگی ودرست شدن هورمون ها وکاهش وزن موثره تازه بهت انرژی هم میده و چون گرمیجات هس ...

اهان باشه مرسی گلم

اخلاق ورفتارش باهات خوبه ازش دلسرد نشدی خدایی نکرده چون بعضی اوقات بی میلی بخاطر دلسرد شدنم هست

ن اون خوبه

من خراب شدم

بیچاره اون اوکیه طفلک

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز