2777
2789
آره متاسفانه هیچی مث قبل نمیشه💔بدبختی اینجاس اگ بشه هم ی درده نشه هم ی دردگیر افتادیم بین تمام مشکل ...

من از پنجشنبه نتم نصفه نیمه وصل میشه، هنوز سر دردم خوب نشده، فقط خدا به خانواده هاشون صبر بده، یه شب خواب راحت ندارم

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🥲🥲💔من تازه میخواستم برم ی استان دیه دانشگاه ورودی نیمسال دوم هستم🥲۶ روز دیه قرار بود برم

موفق باشی عزیزم، امیدوارم آخرش خوب باشه

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت
یا بزن تموم شه .یا برو پی کارت .هی شل کن سفت کن راه انداخته نکبت

اآره خسته شدیم

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

اره میزنه دیر یا زود داره سوخت و سوز نداره

🥲💔من میخوام برم دانشگاه ورودی نیمسال دومم🙂میخواستم هفته بعد برم ....این چ شانسی💔🙂

ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅

من از پنجشنبه نتم نصفه نیمه وصل میشه، هنوز سر دردم خوب نشده، فقط خدا به خانواده هاشون صبر بده، یه شب ...

امروز میگفتم کاش همیشه بچه بودیم ،بچه ک بودیم انگا زندگی ی پتو بود اندازه خودمون زیرش میگرفتیم میخابیدیم برامون مهم نبود چی میگذره و ت دنیای خودمون بودیم

ولی الان خیلی بزرگ شدیم و اون پتو خیلی هنوز خیلی کوچیکه از هر طرف ک میکشی ی جا دیگ کم میاریم و خیلی سرده

درس مث زندگیه الان

تا اومدیم جوونی کنیم چیا که نشد...

🙂🙂ب خدا ....

از مرگ نمیترسم ....از این زندگی نکردم این عذابم میده

ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅

امروز میگفتم کاش همیشه بچه بودیم ،بچه ک بودیم انگا زندگی ی پتو بود اندازه خودمون زیرش میگرفتیم میخاب ...

😭😭😭

موفق باشی عزیزم، امیدوارم آخرش خوب باشه

فدات شم مرسی همچنین

الان موندم هفته بعد برم یا ن🥲دلم میخواد برم