2777
2789
عنوان

ببینید چی بم میگه

75 بازدید | 12 پست

امروز رفتم بانک ،کارمنده اول درست راهنمایی نمیکنه بگه کجای فرم رو پر کنم بعد ک دوتاسوال پرسیدم گف فک کنم از دانش آموزایی بودی ک درس نمیخونده 😐😒بعددید عکس کارت ملیم چهرم فرق داره چون بینیم عمل کردم تغییرکردم گف فک نکنم خودت باشی،خودتی؟با لبخند شیطونی،

گفتم آره بینیم رو عمل کردم تغییرکرده چهرم گف نچرال بهتره،گفتم الانم نچرالم گف آرره باحالت طعنه،بعد گف آذرماهی ها ب چی معروفن گفتم بنظرتون گف خوش سفرن،گفتم درس خونن اصلا مکالماتمونو فقط 😂😐🤦♀️این چش بود اینقد بم تیکه پروندمنظور داش بنظرتون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همیشه تو این مواقع خیلی سگ میشم با اینکه خیلی آدم اجتماعی خودمونی ام

من چندبار این اتفاق در چند جای مختلف واسم افتاده و هربارشو گفتم

وظیفتونوانجام بدید آقای محترم🤣🤣🤣🤣🤣

دقم میگیرع خیلی پرو ان

من یادمه حدود ده سال پیش یا شاید کمتر با خواهرم رفته بودم بانک عکس کارت ملیم رو دید به همکارش گفت شبیه اون مدیر یا ناظمه تو فیلم ورود اقایون ممنوع هست (منظورش ویشکا اسایش با مقنعه بود)

به رئیس بانک گفتم کارمنداتون بی کارن فیلم سینمایی زیاد نگاه می کنن

ما باید برای خوشبخت زیستن، موقعیت های مناسب ایجاد کنیم، نه اینکه در انتظار آن باشیم.
من همیشه تو این مواقع خیلی سگ میشم با اینکه خیلی آدم اجتماعی خودمونی اممن چندبار این اتفاق در چند جا ...

خیلی اصلا پرو بود طرف.فک کردم خودم زود رنجم و اجتماعی نیستم .بااینکه اینجا کاربرا رفتارشو نپسندیدن. الان حرصم گرفته ک جوابشو ندادم 😑

من یادمه حدود ده سال پیش یا شاید کمتر با خواهرم رفته بودم بانک عکس کارت ملیم رو دید به همکارش گفت شب ...

خوب کردی .من متاسفانه روم نمیشه بااین مردا بحث کنم خیلی احترام نگه داشتم