2777
2789
عنوان

کابوس دیدن بچه دوساله😥😥😢

171 بازدید | 7 پست

بچه ها مدتیه دخترم هرشب تو خواب کابوس میبینه جیغ میزنه هذیون میگه گریه های شدید میکنه هنوز جا خوابشم جدا نکردم ارومش میکنم باز چند دقیقه دیگه با جیغ بیدار میشه و اروم نمیشه منم کلافه میشم از دستش بارها این حرکت رو تو شب تکرار میکنه و منم هی نازشو میکشم بدتر میشه اخر تشر میزنم که بسسسسسه غر غرام از شدت بیخوابی شروع میشه. همسرمم منو دعوا میکنه.

کسی همچین تجربه ای داشته چیکارش کنم؟ خیلی هم ارومش میکنم اما اصلا فایده نداره.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدای من

براش ایت الکرسی بخون شبا ک اروم شه قبل خواب بخون ب طرفش فوت کن زیر بالیش ک روش میخوابه نمک بزار داخل پلاستیک فریزر

یه جلد قران هم بزار تو اتاقتون بچه های کوچیک ب خاطر پاک بودن روحشون متاسفانه انرژی و حاله های منفی رو ب خودشون جذب میکنن اینکارارو انجام بده ایشالا بهتر شه

ازش بپرس خواب بد میبینه؟ اصلا اصلا اصلا اصلا به هیچ عنوان دعواش نکن که بعدا واسش هزار جور مشکلات روح ...

اره تعریف که میکنه مثلا میگه هاپو مامان هاپو یا هیبا چشمای بسته با جیغ میگه نهههههه