_ansherli مدیر استارتر عضویت: 1399/01/24 تعداد پست: 9681 عنوان دکتر اورولوژی درتهران 38 بازدید | 12 پست خانما کسی دکتر خوب میشناسه واقعا وقت ندارم از این دکتر اون دکتر اگر کارش خیلی خوب وماهره بهم بگید ممنون میشم برای همسرم میخوام 1404/11/06 | 14:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
magically عضویت: 1404/10/11 تعداد پست: 402 پروفسور محمد جواد غروبی مطبش قلهک هستاز ویزیت آنلاین میتونید وقت بگیریت
_ansherli مدیر استارتر عضویت: 1399/01/24 تعداد پست: 9681 پروفسور محمد جواد غروبی مطبش قلهک هستاز ویزیت آنلاین میتونید وقت بگیریت شما رفتی پیشش
magically عضویت: 1404/10/11 تعداد پست: 402 شما رفتی پیشش بله گلم برای پسرم ایشون جراحی کرد مدارکش رو از انگلستان گرفته متخصص غدد هست فوق تخصص اورولوژی مدرک پروفسوری رو هم دانشگاه کمبریج گرفتنبه نظر من نامبر وان هست توی ایران با حتی بگم کل آسیا چون فوقالعاده است کارش
_ansherli مدیر استارتر عضویت: 1399/01/24 تعداد پست: 9681 بله گلم برای پسرم ایشون جراحی کرد مدارکش رو از انگلستان گرفته متخصص غدد هست فوق تخصص اورولوژی مدرک پ ... واریکوسل داشت یا چیز دیگ برای همسرم میخوام تازه سقط شده بچم
magically عضویت: 1404/10/11 تعداد پست: 402 واریکوسل داشت یا چیز دیگ برای همسرم میخوام تازه سقط شده بچم مشکلش خیلی حاد بود پیش سرطانی داشت ایشون عمل کرد و هیچ مشکلی ندارن خداروشکر الان کاملا سالمه
_ansherli مدیر استارتر عضویت: 1399/01/24 تعداد پست: 9681 مشکلش خیلی حاد بود پیش سرطانی داشت ایشون عمل کرد و هیچ مشکلی ندارن خداروشکر الان کاملا سالمه چندسالش پسرت مشکلش چی بود
magically عضویت: 1404/10/11 تعداد پست: 402 چندسالش پسرت مشکلش چی بود گفتم تا حدودی مرحله بد خیم داشت میشد ایشون عمل کرد الان ۱۷ سالشهمن میتونستم همون زمان برای آلمان براش پذیرش بگیرم ولی وقتی دیدم بهترین دکتر رو توی ایران داریم رفتم پیش ایشونگفتم که نظرات رو بخونید انشاالله خیره آرزوی سلامتی دارم براتون
_ansherli مدیر استارتر عضویت: 1399/01/24 تعداد پست: 9681 گفتم تا حدودی مرحله بد خیم داشت میشد ایشون عمل کرد الان ۱۷ سالشهمن میتونستم همون زمان برای آلمان برا ... ممنونم ازت انشالا پسرت رو خدا برات نگه داره فکرکنم ابن دکتر کودکان هست ن بزرگ سالان
magically عضویت: 1404/10/11 تعداد پست: 402 ممنونم ازت انشالا پسرت رو خدا برات نگه داره فکرکنم ابن دکتر کودکان هست ن بزرگ سالان کودکان مدرک دارم ولی پرفسور هستن و برای بزرگسال هم ویزیت میکنن چون بیمارستان های خصوصی برای بزرگسال کار میکنم توی لیست پذیرش دولتی نمینویسهایشون توی کلینیک دی و بیمارستان بهمن بزرگسال ویزیت میکنه
_ansherli مدیر استارتر عضویت: 1399/01/24 تعداد پست: 9681 کودکان مدرک دارم ولی پرفسور هستن و برای بزرگسال هم ویزیت میکنن چون بیمارستان های خصوصی برای بزرگسال ... باش گلم