2777
2789
عنوان

پسرهمسایمون

132 بازدید | 6 پست

پسرهمسایمون رو دورادور دوست دارم ولی خب از حس اون خبر ندارم

ولی رفتاراش عجیب بود برام جوری ک مامانمم براش عجیب بودرفتاراش

پسر همسایمونه و خب ی جوریه نوع نگاهاش فرق میکرد برام همیشه

راستش ذهنم درگیر میشه ولی خب میترسم ک هیچی اون پیش خودش فکرنکنه و تهش حال من بد بشه

همه جوره میخوام اگر رفتاراش برداشت غلط من بوده از ذهنم بره اون ادم ولی نمیره..

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

احساساتی شدی اگه بهت حس داشته باشه میاد خواستگاری میکنه

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

منم وقتی ۱۵ سالم بود

این حس رو داشتم

باورتون میشه

توی شهر ما (چون شهرمون کوچک بود ابتدایی دبیرستان و راهنمایی )باهم. بودیم تو مدرسه من کلاس سوم راهنمایی بودم عاشق پسر سوم دبیرستان شدم. انقد تو دلم دوسش داشتم شب ها با فکرش میخوابیدم ولی به هیچ کس نگفته ام حتی بهترین رفیق هام

و مهم ترش این پسره بردار رفیق فابم بود

بعد یک سال. دوستم اومد گفت. داداشم. خیلی دوست داره منو میگی انگار رو ابرا بودم شماره داداششو بهم داد منم نصف شب یواشکی با گوشیه بابام بهش پیام دادم و آخرش فهمیدم. پسره چند سال دوسم داره ولی بخاطرع خواهرش به زبون نیاورده 😂

عشق ما خیلی خوب بود

همه فهمیدن بخاطرع من با همه جنگید ولی قسمت نشد

بابام راضی نشد که نشد الان بعد ده سال یادم افتاد 💔