2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه یه سوال ازش بپرسی.اینجا پرسیدم کسی جوابمو نداد😪

حتماً! بیا مرحلهبهمرحله بررسی کنیم:

دکلره: فرض میکنیم مو کاملاً روشن شده، یعنی پایه دکلره حدود ۹ تا ۱۰ هست (خیلی روشن، نزدیک بلوند).

رنگها:

طبیعی ۷: رنگ طبیعی پایه ۷ یعنی قهوهای متوسط. رنگ طبیعی معمولا هیچ تهرنگ خیلی گرم یا خیلی سرد ندارد.

دودی ۷: دودی پایه ۷ یعنی قهوهای متوسط با تهرنگ خاکستری/خنثی (کمی خاکستری به مو اضافه میکند و زردی را میگیرد).

ترکیب ۷ دودی ۷ طبیعی:

وقتی این دو روی دکلره روشن میروند، رنگ قهوهای متوسط با کمی تهرنگ خنثی یا سرد میدهند.

یعنی زردی دکلره گرفته میشود و رنگ خیلی گرم نمیشود، ولی خیلی خاکستری هم نمیشود چون طبیعی ۷ گرمی ملایمی دارد.

💡 نتیجه: مو قهوهای متوسط با تهرنگ کمی خنثی/دودی خواهد شد. نه خیلی سرد و نه خیلی گرم، یک قهوهای طبیعی با تهرنگ ملایم خاکستری.

اگر بخواهی، میتوانم یک جدول ساده درست کنم که نشان دهد هر پایه دکلره با این ترکیب چه رنگ تقریبی میدهد، تا دقیقتر ببینی نتیجه روی موی خودت چگونه خواهد بود.

میخوای این جدول رو برات بسازم

کاربر جدید نیستم ❌ از سال ۴۰۰ عضو نی نی سایت هستم . اما تعلیق شدم ، مجبور شدم کاربری جدید باز کنممممم